Nieuw product aanprijzen via livestream en promo!

Type event: Presentaties Soort event: Online Datum: 13/09/2021 Locatie: Studio2 Meppel Branche: Corporate

Van 13 tot en met 17 september organiseerden we een dagelijkse livestream voor VisscherHolland, met speciale aandacht voor hun innovatieve product ‘Protivity’. Met een professionele presentator, interessante gasten aan tafel én mooie ondersteunende beelden ontstond een reeks krachtige uitzendingen. Daarnaast gingen onze filmmakers op pad om gave shots te maken voor een promo, waarin ‘Protivity’ op een krachtige manier aan de doelgroep van VisscherHolland werd gepresenteerd.  

 

Een korte introductie 

Voordat we meer vertellen over onze aanpak, is het misschien handig eerst iets meer over Protivity te vertellen. Protivity is een voederadditief met een unieke combinatie van kruiden, etherische oliën en aminozuren. Met protivity kan de melkveehouder de pensfermentatie efficiënter maken én ervoor zorgen dat de eiwitefficiëntie van de koeien wordt verhoogd. Daardoor is er minder voer nodig. En dat zorgt uiteindelijk weer voor lagere voerkosten én een hoger voersaldo. Maar hoe brengt u zoiets nou op de markt? 

 

Sterk in de markt brengen 

VisscherHolland koos ervoor om Protivity in de kijker te spelen met behulp van een aantal live-webinars. Tijdens deze uitzendingen kwamen onder andere transitiespecialisten, melkveehouders én de bedenker van Protivity aan het woord. Niet alleen de werking van Protivity werd besproken, ook kregen de mensen thuis de gelegenheid om real-time kritische vragen te stellen. En ook leuk: we mochten eveneens een gave reclamevideo ontwikkelen om mensen kennis te laten maken met Protivity en de bijbehorende voordelen van dit product!