Studio Amsterdam
Statig decor voor uw live, online of hybride event

 

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw live, online of hyride event midden in de Randstad? Wat dacht u van onze studio in Amsterdam?

 

Uitstraling is meer dan alleen het beeld dat u uitzendt. Het is óók de creatieve plek van waar de opnames plaatsvinden. Midden op de Dam staat het klassieke gebouw van de Koninklijke Industrieele Groote Club. Deze chique locatie biedt met haar elegante uitstraling een statig decor voor uw event. Ook kunt u genieten van de intieme setting in de moderne en eigentijdse keuken van de KIGC. Afhankelijk van het type event dat u organiseert en het aantal bezoekers dat u ontvangt, richten wij hier een professionele studio op maat voor u in. Een prachtige locatie voor live, online en hybride congressen, vergaderingen en grotere bijeenkomsten.

 

Onze studio in Amsterdam is niet alleen een prachtige locatie midden op de Dam, maar ook het gebouw zelf is een verschijning. Het Rijksmonumentale pand springt direct in het oog aan de buitenkant, maar ook van binnen is het een locatie om uw ogen uit te kijken. Een eventlocatie in Amsterdam die u niet snel zult vergeten.

 

Nieuwsgierig en wilt u meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden van deze studio? Laat het ons weten! We gaan graag voor u aan de slag om uw wensen op het gebied van het event, interieur en de productie uit te laten komen!

 

Locatie

Studio Amsterdam
Dam 27
1012 JS Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Studio Amsterdam als eventlocatie?

 

  • Centrale ligging midden op de Dam
  • Chique locatie met een klassieke uitstraling
  • Geschikt voor grootschalige en kleinschalige events
  • Veel hotels en horecagelegenheden nabij
  • Uitgebreide catering mogelijk

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio Amsterdam is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland.  Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor u!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

studio-amsterdam-2

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in