Evenementenorganisatie
Van congres en bedrijfsfeest tot webinar en vergadering

 

Hoe breng ik mijn nieuwe product in beeld bij mijn klanten? Hoe blijf ik relevant voor mijn achterban? Hoe onderscheid ik mij in een overvolle markt? Hoe creëer ik betrokkenheid bij mijn personeel en relaties? In een samenleving die steeds sneller digitaliseert is het belangrijk om de interactie met stakeholders te waarborgen. Op een onderscheidende manier, want de wereld draait om beleving. Daarom helpen wij bedrijven en organisaties om hun boodschap te verkondigen en in beeld bij én in verbinding te blijven met hun doelgroep via unieke en innovatieve events. Als evenementenorganisatie zit het organiseren van impactvolle online, live en gecombineerde events (hybride) in ons DNA. Van een overtuigende productpresentatie of inspirerende online beursvloer tot een unieke personeelsbijeenkomst of bedrijfsfeest: Time to Speak is hét (zakelijke) fullservice evenementenbureau van de toekomst!

Nieuwsgierig hoe wij uw event naar een hoger niveau tillen?

Neem contact op

De toekomst van evenementenorganisatie

 

Wij geloven in een toekomst waarin online, live en gecombineerde events (hybride) blijven bestaan en steeds opnieuw worden uitgevonden. Daarbij maken we gebruik van ons unieke eventplatform dat we voor elke opdrachtgever personaliseren. We staan voor lef en durven te innoveren. Zo blijven we continu een stap vooroplopen en zijn we in staat om events duurzaam in te richten. Allemaal met één doel: Wij maken van een traditioneel event een event vol beleving en impact!  

 

Wij hebben alle expertises in huis om elk denkbaar event voor onze opdrachtgevers neer te zetten. Met eigen studio’s door heel Nederland, en met onze ervaren professionals in dienst kunnen we ieder live, online en hybride event van A tot Z regelen. We zijn daarbij altijd op zoek naar inspirerende en betrouwbare partijen om mee samen te werken. Wij willen een kennispartner voor onze opdrachtgevers zijn, en werken graag samen met partijen die ook veel kennis hebben. Samen kunnen we onze opdrachtgevers nóg beter helpen bij het bereiken van hun doelen.

Bedrijfsfeesten

De behoefte aan verbinding en contact is groot. Een bedrijfsfeest, met goede acts en uitmuntende catering, is een perfecte manier om uw medewerkers te verbinden met elkaar en met uw bedrijf. Sfeervolle locatie, culinaire catering, uitdagende activiteiten, passend entertainment? Met onze brede kennis over en jarenlange ervaring in de evenementenbranche creëren wij de optimale mix van inhoud en interactie. Als evenementenorganisatie organiseren we een verrassend bedrijfsfeest met blijvende impact.

Meer informatie
Wij ondersteunen beursorganisaties tijdens events

Beurzen

Een beurs extra relevant en impactvol maken? Kies dan voor ons onderscheidende hybride beursconcept in combinatie met ons unieke eventplatform. Ons platform voegt extra waarde toe aan iedere beurs en maakt tijd en afstand minder belangrijk. U bereikt meer publiek, kunt soepeler een aftersalesproces inrichten en genereert meer waardevolle (en blijvende) content. Wij denken graag met u mee in het ontwerp en de uitvoering van uw beurs.

Meer informatie
Groot publieksevenement

Publieksevents

Een succesvol event opzetten brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Van uitnodigingen, inrichting, opbouw, promotie en verloop, tot mobiliteit en veiligheid. Wij bieden u een unieke mix van specialisten. Van redactie tot projectmanagers, IT-specialisten, regisseurs en een afdeling support, wij hebben alles in huis. We hebben een groot netwerk van locaties, acts en sprekers en bezorgen uw bezoekers een belevenis waar ze nog lang over napraten.

Meer informatie
Evenementenorganisatie | Door Time to Speak georganiseerd congres

Congressen

Wilt u kennis delen, inspireren en een netwerkplatform bieden tijdens een congres? Meerdaags, in breakouts of interactief? Schakel onze professionals in. We weten maximale impact te creëren voor zowel uw bedrijf of organisatie, uw bezoekers als eventuele sponsoren.

Meer informatie
Evenementenorganisatie | Opbouw open dag

Open dagen

Wilt u een inspirerende open dag of kennismaking organiseren? Met goede artiesten, foodtrucks en interessante sprekers in festivalsfeer? Of u nu voor een live, online of hybride variant kiest, wij denken graag met u mee en zorgen voor een uniek event vol beleving!

Meer informatie

Vergaderingen

Pak een vergadering of ALV aan als een event om echte betrokkenheid te creëren bij uw achterban. Een online of hybride vergadering is efficiënt, toegankelijk én inspirerend. Via ons beveiligde eventplatform kunnen deelnemers actief meedoen en stemmen.

Meer informatie

Webinars

Zoekt u naar mogelijkheden om op een toegankelijke manier uw kennis te delen? Een webinar is laagdrempelig voor uw publiek en is behalve voor lezingen en masterclasses ook in te zetten voor e-learning én als onderdeel van uw salesfunnel. Onze redactie denkt graag mee over de inhoud. Ook kunt u gebruik maken van onze unieke studio’s door heel het land om het webinar uit te zenden.

Meer informatie
Evenementenorganisatie | Door Time to Speak mogelijk gemaakte talkshow tijdens uitzending

Talkshows

Een talkshow is een krachtig format om uw bedrijf of organisatie te profileren en uw boodschap goed over het voetlicht te krijgen in een dynamisch en afwisselend programma. Onze experts hebben jarenlange televisie-ervaring en helpen u graag een inspirerende show neer te zetten. U kunt bij ons uitzenden vanaf een studiolocatie naar keuze.

Meer informatie
Evenementenorganisatie| Kick-off meeting met een boost

Kick-off meetings

Bij een belangrijke aankondiging of de aftrap van een nieuwe campagne wilt u het liefst iedereen bij elkaar hebben. Wanneer u een kick-off goed aanpakt, geeft u het vervolgtraject een sterke boost. Of u nu op zoek bent naar kick-off ideeën of naar een specialist in kick-off meetings organiseren: bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring maken wij uw kick-off extra krachtig.

Meer informatie

Algemene ledenvergaderingen

Zoekt u naar mogelijkheden om een grote opkomst bij uw ALV te creëren? Zorg dan dat het geen standaard vergadering is, maar een inspirerende bijeenkomst. Organiseer een hybride vergadering in combinatie met ons unieke platform. Wist u dat aan een hybride vergadering gemiddeld zes keer meer leden meedoen dan aan een traditionele, fysieke ALV? Een online of hybride vergadering vergroot dus de opkomst, maakt meer impact op uw achterban en creëert extra betrokkenheid en relevantie.

Meer informatie

Personeelsbijeenkomsten

Met een inspirerende personeelsbijeenkomst verbindt u uw medewerkers, creëert u saamhorigheid en neemt u ze mee in uw bedrijf of organisatie. Een hybride event in combinatie met ons platform biedt tal van mogelijkheden. Zo kunt u een belangrijke boodschap centraal delen en collega’s in subsessies ervaringen laten uitwisselen. Voor internationale bedrijven en organisaties met meerdere vestigingen is een hybride event ideaal om het maximale uit de personeelsbijeenkomst te halen.

Meer informatie

Lezingen

Een inspirerende (keynote) spreker verdient de juiste techniek en een groot bereik. Wij zorgen voor het perfecte beeld en geluid, maken de koppeling naar het online publiek en zorgen dat de lezing achteraf beschikbaar komt. Naast het verzorgen van techniek, beeld en geluid, kunt u ook gebruikmaken van onze moderators. Zij zorgen dat uw event in goede banen wordt geleid, de tijd in de gaten gehouden wordt en de juiste vragen aan de sprekers worden gesteld.

Meer informatie

Culturele activiteiten

Wilt u een concert, toneel- of cabaretvoorstelling of een andere culturele activiteit organiseren? Wij faciliteren dit graag. Met bijvoorbeeld perfect beeld en geluid, regie, technische ondersteuning, streaming en hospitality, maar indien gewenst ook met kaartverkoop, communicatie en merchandise. Wij ontzorgen u volledig van A tot Z.

Meer informatie

Productpresentaties

Wanneer u een productpresentatie of introductie wilt organiseren is het prikkelen van emoties en het creëren van beleving belangrijk. Dit zorgt voor impact en zet mensen in beweging. Het is aangetoond dat wanneer er meer zintuigen geprikkeld worden, de loyaliteit, aantrekkelijkheid en interesse sterker wordt.

Meer informatie

Ander event in gedachten?

Onze professionals denken graag vanuit de inhoud, doelen en resultaten mee over de complete invulling van een event. Met onze brede kennis over, en meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we graag uw partner voor het organiseren van impactvolle live, online of hybride events.

Neem contact op