Time to Speak
Hét evenementenbureau van de toekomst!

  • Hoe blijf ik in beeld bij mijn klanten?
  • Hoe blijf ik relevant voor mijn leden en achterban?
  • Hoe houd ik mijn medewerkers betrokken?
  • Hoe voeg ik waarde toe voor mijn relaties?

 

Allemaal vragen waar ieder bedrijf, organisatie of vereniging mee te maken heeft. In een maatschappij die steeds sneller digitaliseert en waarin aandacht en tijd steeds schaarser worden, is het belangrijk om in beeld bij en contact te blijven met jouw stakeholders.

 

Een event biedt het antwoord op deze vragen. Dat moet dan wel een impactvol evenement zijn: onderscheidend, dynamisch, toegankelijk en volledig de moeite waard voor bezoekers om hun tijd en aandacht aan te besteden.

 

En dat is nu precies waar Time to Speak je bij helpt!

Meer over onze unieke werkwijze

Alles in huis voor live, online en hybride events met impact

Neem contact op

Wij brengen je in beeld bij en
in verbinding met jouw doelgroep

 

Als hét zakelijke fullservice evenementenbureau van de toekomst hebben wij alles in huis om bedrijven, organisaties en verenigingen op vooruitstrevende wijze (weer) in beeld bij én in verbinding te brengen met hun stakeholders. Het organiseren van impactvolle live, online of hybride events zit in ons DNA. Wij weten hoe de evenementen van de toekomst eruit moeten zien. Onze professionals denken vanuit de inhoud, doelen en resultaten op elk niveau mee over de complete invulling van een event. Daarbij maken we gebruik van ons unieke eventplatform dat we voor elke opdrachtgever personaliseren.

 

Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde softwareplatform bieden wij een unieke onestopshop-formule. Je kiest zelf of je de eventorganisatie volledig aan ons uitbesteedt, of op specifieke onderdelen ondersteuning wenst. Allemaal met één doel: wij maken van een traditioneel event een event vol beleving en impact!

Time to Speak | Specialisten in gesprek

Time to Speak: Onze belofte

Specialisten

Wij bieden een unieke mix van specialisten. Van redactie tot projectmanagers, IT-specialisten, regisseurs en een afdeling support; wij hebben alles in huis. Wij werken met één vaste contactpersoon en ontzorgen je volledig. Benieuwd wie onze professionals zijn? Ze stellen zich graag aan je voor.

Ontmoet onze professionals
Time to Speak | Ervaren medewerker van Time to Speak aan het werk

Ervaring

Met onze brede kennis en meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we bij uitstek dé partner voor het organiseren van impactvolle live, online of hybride events. We hebben een groot netwerk en werken voor veel gerenommeerde opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar inspirerende en betrouwbare partijen om mee samen te werken zodat we een nóg betere dienstverlening kunnen verlenen en mooiere events kunnen organiseren.

Bekijk de mogelijkheden
Time to Speak | Eventplatform in gebruik

Uniek platform

Van registraties op het platform, gewogen stemmingen, chatfuncties, webcasting, het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer. Onze vakspecialisten maken het platform volledig voor je op maat. We blijven innoveren zodat we continu voorop blijven lopen.

Meer informatie over ons unieke platform

Onze visie op events

 

In een samenleving die steeds sneller digitaliseert is het belangrijk om de interactie met jouw stakeholders te behouden. Bedrijven, organisaties en verenigingen moeten hun boodschap verkondigen en in beeld én in verbinding blijven. Met hun medewerkers, klanten, leden of relaties. Zowel in Nederland als in de landen om ons heen. Op een duurzame en een onderscheidende manier, want de wereld draait om beleving. Tijd en aandacht worden steeds schaarser.

 

Wij geloven in een toekomst waarin online, live en gecombineerde (hybride) events steeds opnieuw worden uitgevonden om maximale impact te creëren. Als pioniers in een veranderende wereld staan we voor energie en lef, en durven we te innoveren. Onze ervaren professionals volgen trends en (technische) ontwikkelingen op de voet en zien grenzeloze mogelijkheden. Zo zijn we in staat om elk event optimaal in te richten en uit te voeren en blijven we continu een stap vooroplopen. Allemaal met één doel: wij maken van traditionele events impactvolle belevenissen, waar jouw bezoekers graag tijd voor vrijmaken.

Alle specialismen in eigen huis

Time to Speak is onderdeel van een grotere groep bedrijven die allemaal hun specialisme hebben liggen in of rondom de eventindustrie. Vanuit SEM productions leveren we eventtechniek van groot tot klein. Bij Time Star Media kunnen we je helpen met je content voor, tijdens en na afloop van je event en vanuit onze eigen Studio2 kun je een fantastisch hybride event produceren. We vertellen je hier graag meer over!

Onze opdrachtgevers