Onze opdrachtgevers
Een evenement organiseren met impact 

 

Een evenement organiseren is een hele uitdaging waar veel bij komt kijken. Voor bedrijven, beroeps- en brancheverenigingen, politieke partijen en overheden is het belangrijk om in beeld bij én in verbinding te blijven met hun personeel, klanten, leden of relaties. Het organiseren van een online, live of hybride evenement is daarbij het perfecte middel om zichtbaar te zijn, relevantie te bieden, in contact te blijven, nieuwe producten en campagnes te lanceren en vooral om te inspireren.

 

Onze jarenlange ervaring, in combinatie met ons vakkundige personeel, geeft opdrachtgevers het vertrouwen om te kiezen voor Time to Speak. Als hét fullservice zakelijke evenementenbureau organiseren en faciliteren wij al ruim 10 jaar voor honderden opdrachtgevers prachtige, impactvolle events. Wij zetten dat stapje extra en faciliteren in het totaalconcept. Wij hebben alle vakspecialisten in huis. Zij denken graag mee over een live, hybride of online event en alles daaromheen: programma, techniek, communicatie, ontvangst, uitnodigingen, contentcreatie, follow-up en alle andere aspecten die bijdragen aan het creëren van impact bij uw doelgroep. Daarbij maken we gebruik van ons unieke eventplatform, dat we voor iedere opdrachtgever personaliseren.

Klaar om een impactvol evenement te organiseren?

Neem contact op

Evenementen organiseren:
alles onder één dak

 

Welke uitdaging u ook heeft liggen bij het organiseren van een evenement, bij Time to Speak zijn de mogelijkheden eindeloos om een uniek evenement te organiseren. Wij werken met een fullservice formule en bieden u een unieke mix van specialisten. Van redactie tot projectmanagers, AV- en IT-specialisten, regisseurs en een afdeling support, wij hebben alles in eigen huis. Onze professionals denken vanuit de inhoud, doelen en resultaten op elk niveau mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen graag al het werk uit uw handen, dat zit nu eenmaal in onze aard. Samen met u tillen we de traditionele events naar een hoger niveau!

Bedrijven: van MKB tot grote corporate

Of u nu een interne kick-off wilt organiseren, een bedrijfsfeest wilt houden of een nieuw product wilt lanceren, een event is een prachtige manier om kennis te delen, verbinding te creëren en te inspireren. Met onze onestopshop-formule nemen we u al het werk uit handen en zetten we een krachtig en impactvol event voor u neer.

Meer informatie

Onderwijsinstellingen

Wilt u als scholengemeenschap, ROC, HBO of universiteit een grotere opkomst bij open dagen, wilt u meer interactief lesmateriaal aanbieden of gastcolleges online beschikbaar maken? We helpen u graag bij het boeien en binden middels onze unieke kijk op de toekomst van events.

Meer informatie

Bureaus

Steeds meer bedrijven en organisaties voegen online en hybride events toe aan hun marketingmix. Wilt u de organisatie van events graag aanbieden aan uw klanten, maar heeft u niet voldoende capaciteit, expertise of kennis in huis? Dan ondersteunen we u graag.

Meer informatie
Vergadering met gebruik van Time to Speak eventplatform

Branche- en beroepsverenigingen

Hoe blijft u relevant voor uw achterban, hoe houdt u uw leden betrokken en hoe vertegenwoordigt u de belangen van uw branche naar buiten toe? Met een live, online of hybride event of vergadering. Maak daarbij gebruik van ons unieke platform. Zo bereikt u uw doelen op een toegankelijke en veilige manier.

Meer informatie

Politieke partijen

Wilt u goed zichtbaar zijn en in contact komen met (potentiële) leden in de aanloop naar verkiezingen? Een vergadering organiseren waarbij anoniem en veilig gestemd kan worden? Wij organiseren verschillende events voor lokale en landelijke partijen. U kunt daarbij gebruik maken van ons unieke eventplatform.

Meer informatie

Overheid

Als gemeente of provincie wilt u op een laagdrempelige, eenvoudige manier met burgers kunnen communiceren. Een online of hybride bijeenkomst of vergadering is hierbij een toegankelijk en veilig communicatiemiddel. Wij helpen u graag bij het organiseren van een vlekkeloze en beveiligde bijeenkomst.

Meer informatie
1080x1080-TTS-beeldmerk-7

Andere opdrachtgever?

We zijn altijd op zoek naar inspirerende en betrouwbare partijen om mee samen te werken zodat we samen nóg betere en mooiere events organiseren. Met onze brede kennis over, en meer dan 10 jaar ervaring in de branche zijn we graag uw partner voor het organiseren van impactvolle live, online of hybride events.

Neem contact op