Actueel
Blogs, inspiratie, nieuws en meer 

Nieuwsbrief Maart 2022:
We mogen weer LIVE!

Eindelijk is het zover: we mogen ook weer live! Het voelt ontzettend goed om elkaar weer echt te kunnen ontmoeten en de verbinding live te leggen. We zijn heel enthousiast om samen te gaan kijken hoe events eruit gaan zien, na alles wat geleerd hebben in de afgelopen jaren én hoe we onze klanten kunnen helpen om hun event doelen optimaal te kunnen bereiken door de mix van live, online en hybride ontmoetingen.

Meer lezen
Hybride events voordelen | Time to Speak

Hybride events; waarom zou jij er ook nú voor kiezen?

Een paar jaar geleden had nog niemand van ‘hybride events’ gehoord, maar sinds de coronapandemie zijn ze hét alternatief voor fysiek samenkomen. Begrijpelijk, want hierdoor is het toch mogelijk om samen te komen met een grotere groep; deels op locatie en deels op afstand. Ook nu de maatregelen worden losgelaten blijven hybride events populair. Waarom is dit en wat zijn de grote voordelen van hybride events?

Meer lezen
In gesprek: Marco Docter & Natasja Sieders | Time to Speak

Plannen, voorbereiden, uitvoeren… check!

Heb jij je wel eens afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij de uitvoering van een groot event? Van de techniek en het materiaal tot het personeel; alles moet perfect op elkaar worden afgestemd. Hoe jij dat proces in goede banen leidt? Daarover gingen we in gesprek met Natasja Sieders, eventmanager bij het Deltion College én onze eigen projectmanager Marco.

Meer lezen

Medewerker in de spotlight: Albertine

Ruim 16 jaar werkte Albertine in Hilversum, mídden in de TV-wereld. Daar deed ze veel ervaring op die ze nu inzet als redacteur bij Time to Speak.

Meer lezen
Hilde Westera NGB | Time to Speak

Van fysiek naar online; het NGB ging de uitdaging aan!

De vraag van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters was helder: hoe kunnen we succesvol online conferenties organiseren? Time to Speak bleek dé partij om hierin te ondersteunen. Hilde Westera, directeur van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters en Tine Hoekman, projectmanager bij Time to Speak blikken terug op hun samenwerking…

Meer lezen
Betrokken online event

5,5 tips om de betrokkenheid bij jouw online event te vergroten

Online events; ze bleken dé oplossing in tijden van ‘afstand houden en onderlinge contacten beperken’. Ondertussen is het een populaire manier om laagdrempelig een groot publiek te bereiken, met tal van technische mogelijkheden! Maar een online event is ook vrijblijvender en relatief anoniem. Dat kan ten koste gaan van de betrokkenheid. Hoe zorg je ervoor dat deelnemers toch geboeid worden én blijven? Wij geven 5 tips + een bonustip!

Meer lezen

Time to Speak en Koninklijke Industrieele Groote Club realiseren pop-up studio in hártje Amsterdam

Time to Speak en de Koninklijke Industrieele Groote Club slaan de handen ineen met de opening van een pop-up studio mídden in het centrum van Amsterdam. De nieuwe studio bevindt zich in de bibliotheekzaal van het prachtige historische pand van KIGC, dat uitkijkt over de Dam. De perfecte locatie voor het organiseren van spraakmakende online en hybride events.

Meer lezen

Het evenementenbureau van de toekomst

Hét geheim van toekomstproof ondernemen? Altijd een paar stappen vooruitdenken. Dus na onze vliegende start wordt het tijd om vooruit te kijken: wat gaat er veranderen en welke visie hebben we voor de komende tijd? Wat maakt Time to Speak hét evenementenbureau van de toekomst?

Meer lezen
Blijf in beeld en verbinding