Alle specialismen in eigen huis
Onze professionals met jarenlange ervaring

 

De organisatie van een live-event vraagt om andere expertise dan een online of een hybride event. Welke vorm ook het beste bij uw doelen past, als fullservice evenementenbureau hebben wij alle specialismen in huis om een impactvol event voor u te organiseren.

 

Wij geloven in een toekomst waarin online, live en gecombineerde (hybride) events steeds opnieuw worden uitgevonden om maximale impact te creëren. Om dat te realiseren hebben wij alle specialismen in eigen huis: van redactie en videoproductie tot projectmanagement, van AV-techniek tot IT-specialist, van beveiligd eventplatform tot studiolocaties, van support tot regisseurs. Time to Speak wordt niet voor niets hét evenementbureau van de toekomst genoemd!

 

We denken overigens niet vanuit onze specialismes, maar vanuit uw doelen. Wat wilt u bereiken met uw event, welke vorm past daar het beste bij, en hoe richten we dit optimaal in? Met onze unieke onestopshop-formule kunnen we u volledig ontzorgen, maar u kunt ook op specifieke onderdelen ondersteuning vragen. Heeft u zelf al een prachtig concept uitgewerkt? Of heeft u een vaste techniekpartner? Geen probleem! We kijken wat u nodig heeft om maximale impact te creëren en regelen dat voor u. In alle gevallen profiteert u van één vast aanspreekpunt, en hoeft u zich niet te richten tot onderaannemers.

Wilt u kennismaken met onze specialisten?

Neem contact met ons op

Alle specialismen in eigen huis

 

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle specialismen in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride.

specialismen | Projectmamanger in bespreking met een klant

Projectmanagement

Eén aanspreekpunt, totale ontzorging, het organiseren van een impactvol event. Onze ervaren projectmanagers denken vanuit de inhoud, doelen en resultaten op elk niveau mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Van het initiëren tot het uitbouwen en uitvoeren van een event, wij helpen u zoveel mogelijk impact te maken en regelen de uitvoering van uw event tot in de kleinste details.

Meer informatie
specialismen | Eventtechniek voor een maximale beleving tijdens event

Evenemententechniek

Of u nu een bedrijfsfeest, congres, groot festival of livestream organiseert, wij hebben alle techniek in huis om een ultieme beleving voor uw bezoekers te creëren. Met onze geluidssytemen, lichtshows, videotechniek, LED-schermen en IT-systemen maken wij u maximaal zichtbaar en hoorbaar.

Meer informatie
Medewerkster van Time to Speak aan het content creëren tijdens event

Contentcreatie

Hoe communiceert u voor, tijdens en na uw event met uw bezoekers? Wij kunnen de volledige contentcreatie voor u regelen omdat wij alle vakspecialisten in huis hebben. Ook kunnen we uw marketingafdeling ondersteunen bij het maken van uitnodigingen, video’s, signing, social posts, blogs en artwork in de uitzending.

Meer informatie
specialismen | Deelnemer volgt evenement met Time to Speak eventplatform

Eventplatform/IT

Met ons unieke eventsoftware brengen wij het beste van live-events en online techniek samen. Al onze expertise en jarenlange ervaring in AV-techniek, videoproductie en IT komt samen. Het platform is volledig te personaliseren zodat het altijd aansluit bij uw wensen en behoeften. We blijven innoveren zodat we continu vooroplopen.

Meer informatie

Studios

Time to Speak heeft eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Belangrijk, want studio’s vormen het hart van een impactvol online, live of hybride evenement.

Meer informatie