Ontdek onze werkwijze
Onestopshop voor live, online en hybride events

 

Bij de organisatie van een event komt veel kijken. Een goede locatie, een dynamisch programma, acts, sprekers, licht, geluid, schermen, streaming…. en dat is nog maar het halve werk. Kortom, niet iets wat u er zomaar bij doet. Maar als u het goed aanpakt, creëert u wel een evenement met enorme impact. Een uniek, onderscheidend, strak georganiseerd event is een onmisbaar middel om:

 

 • Uw boodschap over de bühne te krijgen bij uw doelgroep
 • Zichtbaar te blijven in uw markt
 • Relevant te blijven voor uw leden en achterban
 • Op een inspirerende manier kennis te delen
 • Uw medewerkers betrokken te houden
 • Een waardevolle inspiratiebron voor uw relaties te zijn

 

Wilt u maximale impact bereiken met uw evenement? Laat Time to Speak het dan voor u organiseren. Met onze unieke werkwijze en brede kennis over, en meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we bij uitstek dé partner voor het organiseren van impactvolle live, online of hybride events. We hebben een groot netwerk en werken voor veel gerenommeerde opdrachtgevers.

Op een creatieve manier in beeld bij en in verbinding blijven met uw doelgroep?

Laten we kennismaken!
onze-werkwijze-1

Eén aanspreekpunt: totale ontzorging van begin tot eind

 

Met onze ervaren specialisten in huis regelen we elk denkbaar event van A tot Z voor u. Daarbij maken we het u zo makkelijk mogelijk. We houden van korte transparante lijnen en een praktische doelgerichte aanpak. Daarom werkt u bij ons tijdens het hele traject samen met één betrokken contactpersoon: uw eigen projectmanager die past bij uw branche en uw wensen. Maar daarnaast heeft u wel de beschikking over het volledige team van vakspecialisten. Zij staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan! We leveren maatwerk en zetten onze specialisten alleen in wanneer noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan regisseurs, redactie, filmmakers, technici, fotografen, IT-specialisten en elke andere specialist die u ondersteunt om een succesvol evenement te organiseren. Moeten er introductievideo’s worden gemaakt, uitnodigingen worden verzonden, interviews worden gehouden, gastvrouwen, LED-schermen, streaming of catering worden geregeld…? De projectmanager is de interne schakel en zorgt ervoor dat alles geregeld wordt.

 

Bovendien onderhoudt uw projectmanager persoonlijk de contacten met uw marketeer, communicatieadviseur of eventmanager. Dit persoonlijke contact vormt voor ons de basis van onze werkwijze: we worden als het ware uw naaste collega en zijn zeer gedreven om samen het beste resultaat te bereiken.

We beginnen altijd bij het einde: welke doelen wilt u bereiken?

 

Een samenwerking met Time to Speak begint altijd met een strategische sessie. We denken namelijk niet vanuit het middel (een event) maar vanuit de inhoud: wat wilt u bereiken? Wat zijn uw marketing- of communicatiedoelen? Welke effect wilt u teweegbrengen en bij wie?

 

Pas als dat volledig helder is, bepalen we met welk soort event u het beste resultaat bereikt. Is dat met een talkshow, een webinar, een indrukwekkende kick-offmeeting of een spectaculair bedrijfsfeest? En wordt het een live, online of hybride event?

 

Welk type event het beste bij uw doelen aansluit, en welke expertise u daar ook voor nodig hebt, wij hebben alles in huis om u hier volledig in te ontzorgen. Samen met u tillen we de traditionele events naar een hoger niveau en creëren we events met échte beleving!

regio-zwolle-dag-1

Wij organiseren uw event volledig op maat

 

Met ons team van ervaren professionals en ons geavanceerde en unieke eventplatform hebben wij alle expertise in huis om live, online en hybride events te organiseren. Wij werken met een onestopshop-formule, waarbij u de organisatie van evenementen van A tot Z aan ons kan uitbesteden. Wij ontzorgen u volledig. Wenst u liever op bepaalde onderdelen ondersteuning? Ook dat is mogelijk! We leveren onze diensten volledig op maat en altijd met één centraal aanspreekpunt. In alle gevallen denken we met u mee vanuit de inhoud: wat wilt u bereiken?

 • U bent beursorganisator en regelt de live beurs helemaal zelf, maar vraagt ons om uw beursconcept te verrijken met online elementen.
 • U organiseert een jaarlijks congres en vraagt ons om alle kennis die gedeeld wordt ook beschikbaar te maken voor online bezoekers én als betaalde content achteraf.
 • U bent van plan om een online vergadering of ALV te organiseren en zoekt een partner die dit technisch mogelijk maakt, zorgt dat online deelnemers veilig kunnen inloggen, meepraten en anoniem en rechtsgeldig kunnen stemmen.
 • U initieert een concert en zoekt een partner die zorgt dat het licht en geluid absoluut perfect zijn.
 • U geeft een presentatie aan uw achterban, en vraagt ons om vooraf video’s en interviews op te nemen die zorgen dat uw presentatie dynamisch blijft en de aandacht vasthoudt.
 • U wilt belangrijk nieuw beleid aankondigen voor al het personeel en zoekt een partner die meedenkt over de beste manier om uw boodschap goed over te brengen.
Plan een vrijblijvende brainstorm in!