Hét medewerkersevent van het jaar: Deltion Festival!

Type event: Medewerkersevent, kennis event, onderwijs Soort event: Live Datum: 11/04/2023 Locatie: LUX 038 Branche: Onderwijs

Ruim 1200 collega’s genieten van kennisevent met workshops, foodtrucks en entertainment.

Op 11 april 2023 vond het Deltion Festival plaats. Na een uitvoerige voorbereidingsperiode van enkele maanden en een opbouw van vier dagen, kwamen op die dag meer dan 1200 collega’s samen voor dit evenement. Het festival bood een gevarieerd programma, waaronder foodtrucks, entertainment, workshops en presentaties van vooraanstaande keynote sprekers. Het eerder kale bedrijventerrein was getransformeerd tot een professioneel ingerichte festivallocatie. Hierbij werd onder andere gezorgd voor verlichting, bewegwijzering en diverse faciliteiten voor de bezoekers.

In de aanloop naar het evenement werd er gedetailleerde planning gemaakt, waarbij alle wensen werden geïnventariseerd en visueel gemaakt middels een 3D-tekening. Ook de coördinatie van materialen en personeelsplanning werd hierin meegenomen. Een dag voor aanvang van het festival werd er een generale repetitie gehouden met betrokkenen, waarbij alle programma-onderdelen werden doorgenomen onder supervisie van onze regisseur.

De openingsact van het festival was een optreden van brassband Lucifer, gevolgd door een inhoudelijk programma, waaronder een optreden van Johan Goosens. Gedurende de dag waren er twee rondes van workshops en tussendoor gelegenheden voor de deelnemers om te dineren en te netwerken. Het evenement had 15 workshopruimtes, waaronder een hoofdzaal die flexibel kon worden opgedeeld. Met behulp van koptelefoons werd een optimale ervaring gewaarborgd voor alle deelnemers. De sessies, verzorgd door experts zoals Maria Genova, Alex Sijm en Leila Prnjavorac, kenden een hoge opkomst en besloegen thema’s variërend van cybersecurity tot diversiteit.

 

Aftermovie

Foto’s