Havendiner Port of Zwolle 2023

Type event: Congres, Zakelijk event Soort event: Live Aantal deelnemers: 140 Datum: 28/03/2023 Locatie: Lumen Eventcenter Zwolle Branche: Corporate

De innovatieve aanpak van Time to Speak bij Havendiner Port of Zwolle

Op dinsdag 28 maart werd de zevende editie van het Havendiner georganiseerd. Onder het genot van een diner werden de 140 gasten uit de logistiek- en havensector getrakteerd op een inspirerend programma. Xella Cellenbeton uit Meppel werd uitgeroepen tot ‘Havenondernemer van het Jaar 2022’. Aukje de Vries, staatssecretaris Ministerie van Financiën, was de keynotespreker van de avond. Het jaarlijks terugkerende evenement werd georganiseerd door Port of Zwolle in samenwerking met Regio Zwolle United en PEC Zwolle.

De rol van Time to Speak is bij dit event dat we samen met Port of Zwolle (organisator) het gehele event produceren. We zijn verantwoordelijk voor het concept, ontwerp en de uitvoering daarvan. Dat houdt in dat we bepalen hoe alles er uit komt te zien en hoe bijvoorbeeld de zaal wordt ingedeeld en ingericht.

We maken alle content die tijdens het event nodig is zoals presentaties, video en opmaak van signing. Daarnaast zorgen we voor afstemming met de locatie en zorgen we voor alle technische faciliteiten zoals licht, geluid, podium, pipe-en-drape, videoregie en projectie.

Iedere editie proberen we weer een nieuw verassend ontwerp te maken dat de gasten verrast en zorgt voor een prettige intieme setting.

We kijken ook dit jaar weer succesvol terug naar een prachtige editie van een steeds verder groeiend en belangrijker wordend Havendiner van Port of Zwolle. Op naar de volgende editie!