Verkiezingscongres GroenLinks PvdA

Type event: Congressen Soort event: Hybride Datum: 14/10/2023 Locatie: Rotterdam Ahoy Branche: Politieke partijen

Een groener en socialer Nederland. Samen kan het.

Op zaterdag 14 oktober 2023, was Time to Speak verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de productie van het verkiezingscongres van GroenLinks en PvdA in Rotterdam Ahoy. Dit was de aftrap van de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2023. Wij hebben ervoor gezorgd dat dit evenement een onvergetelijke ervaring werd voor de duizenden leden die aanwezig waren, maar ook voor degenen die online meekeken en -deden.

Het verkiezingscongres was een evenement vol inspiratie en betrokkenheid. Wij hebben de sprekers, waaronder verschillende kandidaat-Kamerleden, ondersteund met professionele beeld-, geluid- en podiumtechniek, zodat hun boodschap helder en overtuigend overkwam. Daarnaast hebben wij de leden de mogelijkheid geboden om mee te stemmen over het verkiezingsprogramma van de partijen, waarin de kernpunten en idealen voor de komende verkiezingen werden geformuleerd. Natuurlijk was er ook ruimte voor ontspanning en muziek. Wij hebben een spectaculaire lichtshow gecreëerd voor het optreden van de getalenteerde artiest Naaz.

Tijdens dit congres hebben wij de stream verzorgd, waardoor niet alleen de duizenden aanwezigen hun stem konden laten horen en hun invloed konden uitoefenen op de koers van de partij, maar ook degenen die via internet verbonden waren. Onze beelden zijn ook gebruikt voor NOS24, waardoor we live op televisie te zien waren. Zo hebben wij een groot publiek bereikt en de impact van dit evenement vergroot.

Het verkiezingscongres in Rotterdam Ahoy was een krachtige start van hun politieke campagne. GroenLinks en PvdA toonden hun vastberadenheid om een verschil te maken en te strijden voor een groenere, socialere toekomst voor Nederland.

Voor ons was dit een uniek project vanwege de omvang van het project. Wij zijn trots dat wij onze expertise en creativiteit hebben kunnen inzetten om dit evenement tot een succes te maken. Wij willen onze opdrachtgevers, GroenLinks en PvdA, hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Testimonial

Foto’s