Studio op locatie
Professionele studio op de locatie van uw keuze

 

Wilt u uitzenden vanaf een bijzondere locatie? Vanuit een fabriekshal, een beursvloer, een museum of vanuit uw eigen hoofdkantoor? Met onze veelzijdige apparatuur en vakkundige specialisten richten wij op iedere gewenste locatie een professionele studio voor u in. Volledig voorzien van tv-schermen, camera’s, licht en geluid. Ook in het buitenland of op meerdere locaties tegelijk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag met u mee.

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor een studio op locatie?

 

  • Bijeenkomen waar u maar wilt
  • Eén centrale locatie, of op meerdere locaties tegelijk
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Op een bijzondere locatie voor extra impact
  • Direct inhaken op een actuele gebeurtenis (denk aan een talkshow of interview direct na afloop van een bijzonder evenement)
  • Aantal camera’s en tv-schermen aanpasbaar naar wens
  • Diverse mogelijkheden qua decor, licht en geluid

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Wij kunnen op vrijwel elke door u gewenste locatie een professionele studio bouwen. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor u!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Studio op locatie | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in