Studio op locatie
Professionele studio op de locatie van jouw keuze

 

Wil jij uitzenden vanuit een bijzondere locatie? Vanuit een fabriekshal, een beursvloer, een museum of vanuit je eigen hoofdkantoor? Met onze veelzijdige apparatuur en vakkundige specialisten richten wij op iedere gewenste locatie een professionele studio voor je in. Volledig voorzien van tv-schermen, camera’s, licht en geluid. Ook in het buitenland of op meerdere locaties tegelijk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag met je mee.

Ben jij op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van jouw event?

Neem contact op
Flexibiliteit en veelzijdigheid: studio op locatie, waar je maar wilt

De voordelen van het Kiezen voor een studio op Locatie:

 

  • Bijeenkomen waar jij maar wilt
  • Eén centrale locatie, of op meerdere locaties tegelijk
  • In jouw eigen vertrouwde omgeving
  • Op een bijzondere locatie voor extra impact
  • Direct inhaken op een actuele gebeurtenis (denk aan een talkshow of interview direct na afloop van een bijzonder evenement)
  • Aantal camera’s en tv-schermen aanpasbaar naar wens
  • Diverse mogelijkheden qua decor, licht en geluid

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Wij kunnen op vrijwel elke door jou gewenste locatie een professionele studio bouwen. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Je kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heb je een bijzondere locatie in gedachten, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor jou!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor je in en creëren een setting waarmee je maximale impact genereert. Of je nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en jouw doelen mee over de complete invulling en aankleding van jouw event. Wij nemen je graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Studio op locatie | Time to Speak

Benieuwd of we ook op jouw locatie een studio kunnen bouwen?

Graag komen we bij je op de koffie om samen te kijken of jullie locatie geschikt is.

Plan nu jouw afspraak in