Onze studio’s
De perfecte setting voor uw live, online en hybride events

 

Hoe bereikt u uw doelgroep in een samenleving die te maken heeft met een enorme informatie-overload? Hoe zorgt u dat uw boodschap wordt gehoord en onthouden? Wij geloven dat online, live en hybride events dé manier zijn waarop bedrijven en organisaties zich kunnen onderscheiden. Als hét zakelijke fullservice evenementenbureau van de toekomst beschikken wij over eigen studio’s. Wij helpen u graag om in beeld bij en in verbinding te blijven met uw doelgroep.

 

Time to Speak heeft eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Belangrijk, want studio’s vormen het hart van een impactvol online, live of hybride evenement. In de studio bepalen we namelijk de look en feel van het event. Het is dus heel sfeerbepalend.

 

Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Geen probleem. Het is bij ons mogelijk om vanaf elke gewenste locatie een studio op te bouwen. Of dit nu een speciaal ingerichte congreszaal is of uw eigen kantoor, wij passen de studio volledig naar uw wensen aan. Wij hebben alles in huis om op iedere gewenste locatie een professionele setting voor uw event te creëren, zodat u maximaal rendement behaalt.

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op
Buitenaanzicht van studio in Amsterdam

Studio Amsterdam

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw online of hybride event midden in de Randstad? Wat dacht u van onze studio in Amsterdam? Midden op de Dam staat het klassieke gebouw waar de Koninklijke Industriële Groote Club gevestigd is. Deze chique studio heeft een elegante uitstraling en biedt een statig decor voor uw event. Zo creëert u maximale impact!

Meer informatie
Event in studio Utrecht

Studio Utrecht

Zoekt u een mooie, centraal gelegen locatie voor uw evenement? Maak dan gebruik van onze studio in Utrecht. Deze studio is gevestigd in het charmante Carlton President Hotel. De locatie beschikt over meerdere zakelijke vergaderruimtes waar wij studio’s op kunnen bouwen. Het is mogelijk om een livestream verbinding te leggen tussen de verschillende ruimtes om zo interactie te creëren.

Meer informatie
Opnames in studio Tilburg

Studio Tilburg

Organiseert u een evenement in het zuiden van het land? Dan is onze studio in Tilburg de juiste keuze! In het gebouw van Wissenraet Van Spaendonck beschikken wij over diverse ruimtes in een moderne setting. De studio is ingericht om uw boodschap perfect over te brengen en is geschikt voor kleinschalige events. En, handig om te weten, voor versnaperingen hoeft u het gebouw niet uit.

Meer informatie
Vergadering in studio Zwolle

Studio Zwolle

Onze nauwe samenwerking met Zwolse theaters biedt veel diversiteit voor evenementen. In de schitterende theaterzalen kunnen we gebruik maken van verschillende ruimtes. Met als decor een chic theater is de studio flexibel in te richten. De grote zaal in Theater de Spiegel is zowel geschikt voor een grote  evenementen als intieme vergadersettingen. Ook Schouwburg Odeon vormt een prachtig decor voor uw event.

Meer informatie
Studio opgebouwd op locatie

Studio op locatie

Wilt u uitzenden vanaf een bijzondere locatie? Vanuit een fabriekshal, een museum of vanuit uw eigen hoofdkantoor? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze veelzijdige apparatuur, vakkundige specialisten en onze flexibele en creatieve karakter richten wij op iedere gewenste locatie een professionele studio voor u in. Ook in het buitenland of op meerdere locaties tegelijk. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie
Deelnemers in ons virtuele studio

Virtuele studio

Is een fysieke bijeenkomst niet wenselijk of haalbaar, dan biedt een volledig virtuele studio uitkomst. Uw publiek of keynote sprekers kunnen op afstand eenvoudig worden gestreamd naar de virtuele studio. In deze studio komen dus sprekers, content, publiek en interactie in één visuele omgeving samen. Hoe de omgeving eruitziet bepaalt u zelf. Wat u ook wenst, wij weten een echt “live” gevoel na te bootsen.

Meer informatie

Hybride studio

Met onze hybride studio is het mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te komen. De studio is op elke gewenste locatie op te bouwen. Via een livestream is het mogelijk om verbinding te leggen tussen de verschillende ruimtes en interactie te creëren voor een variabel aantal personen. Het is geschikt voor zowel kleinschalige als grootschalige events. De studio wordt opgebouwd door kundige technici.

Meer informatie
Studio's | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in