Onze studio’s
De perfecte setting voor je live, online en hybride events

 

Hoe bereik jij je doelgroep in een samenleving die te maken heeft met een enorme informatie-overload? Hoe zorg je dat jouw boodschap wordt gehoord en onthouden? Wij geloven dat online, live en hybride events dé manier zijn waarop bedrijven en organisaties zich kunnen onderscheiden. Als hét zakelijke fullservice evenementenbureau van de toekomst beschikken wij over eigen studio’s. Wij helpen je graag om in beeld bij en in verbinding te blijven met jouw doelgroep.

 

Time to Speak heeft eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Je kan dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Belangrijk, want studio’s vormen het hart van een impactvol online, live of hybride evenement. In de studio bepalen we namelijk de look en feel van het event. Het is dus heel sfeerbepalend.

 

Heb jij een bijzondere locatie in gedachten, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een event in het buitenland organiseren? Geen probleem. Het is bij ons mogelijk om vanaf elke gewenste locatie een studio op te bouwen. Of dit nu een speciaal ingerichte congreszaal is of jouw eigen kantoor, wij passen de studio volledig naar jouw wensen aan. Wij hebben alles in huis om op iedere gewenste locatie een professionele setting voor je event te creëren, zodat je maximaal rendement behaalt.

Ben jij op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van jouw event?

Neem contact op
Studio opgebouwd op locatie
Talkshow in Studio2 - Meppel
Buitenaanzicht van studio in Amsterdam
Studio opgebouwd op locatie

Studio op locatie

Wil jij uitzenden vanaf een bijzondere locatie? Vanuit een fabriekshal, een museum of vanuit jouw eigen hoofdkantoor? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze veelzijdige apparatuur, vakkundige specialisten en onze flexibele en creatieve karakter richten wij op iedere gewenste locatie een professionele studio voor je in. Ook in het buitenland of op meerdere locaties tegelijk. Wij denken graag met je mee.

Meer informatie
Talkshow in Studio2 - Meppel

Studio2 Meppel

Studio2 in Meppel is de perfecte match wanneer je op zoek bent naar een modern en ingerichte studio. Het is een multifunctionele studio: ideaal voor zowel kleinschalige als grote hybride of online events. Denk aan een strakke televisie-uitzending met autocue, een talkshow met band, personeelsfeesten tot de opname van een bedrijfsfilm. Vrijwel alles is mogelijk op het gebied van beeld, licht, geluid en decor.

Meer informatie
Buitenaanzicht van studio in Amsterdam

Studio Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw online of hybride event midden in de Randstad? Wat dacht je van onze studio in Amsterdam? Midden op de Dam staat het klassieke gebouw waar de Koninklijke Industriële Groote Club gevestigd is. Deze chique studio heeft een elegante uitstraling en biedt een statig decor voor jouw event. Zo creëer je maximale impact!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Groen Links PvdA Referendum Jesse Klaver Attje Kuiken
Opnames in studio Tilburg
De combinatie tussen offline en online
Groen Links PvdA Referendum Jesse Klaver Attje Kuiken

Studio Utrecht

Ontdek de exclusieve Studio Utrecht – een moderne high tech studio in een monumentaal rijksmonument uit 1567, gelegen in de historische binnenstad van Utrecht. Geschikt voor (online)conferenties, webinars en talkshows met een capaciteit van 20 tot 475 personen. De flexibele inrichting biedt ook ruimte voor aangezeten diners en recepties. Geniet van een oase van rust in de besloten stadstuin.

Meer informatie
Opnames in studio Tilburg

Studio Tilburg

Organiseer je een evenement in het zuiden van het land? Dan is onze studio in Tilburg de juiste keuze! In het gebouw van Wissenraet Van Spaendonck beschikken wij over diverse ruimtes in een moderne setting. De studio is ingericht om jouw boodschap perfect over te brengen en is geschikt voor kleinschalige events. En, handig om te weten, voor versnaperingen hoeft je het gebouw niet uit.

Meer informatie
De combinatie tussen offline en online

Hybride studio

Met onze hybride studio is het mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te komen. De studio is op elke gewenste locatie op te bouwen. Via een livestream is het mogelijk om verbinding te leggen tussen de verschillende ruimtes en interactie te creëren voor een variabel aantal personen. Het is geschikt voor zowel kleinschalige als grootschalige events. De studio wordt opgebouwd door kundige technici.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Vergaderen in Studio2: stijlvolle locatie met eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ervaar!

We geven je helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kan je onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met je zitten om al jou wensen in beeld te brengen en je rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we je graag rond en kan je direct al je vragen stellen.

Plan nu jouw afspraak in