Bedrijfsfeest organiseren?

Beloon en bind uw medewerkers met een spectaculair bedrijfsfeest

 

Wilt u uw medewerkers belonen na een periode hard werken, of als afsluiting van een project? Of wilt een gelegenheid creëren om de banden weer aan te halen en saamhorigheid te creëren? Organiseer dan een spectaculair bedrijfsfeest, en leg uw medewerkers in de watten met gave acts en goede catering.

 

Als fullservice evenementenbureau denken wij graag mee over de opzet en het programma van uw bedrijfsfeest want de behoefte aan verbinding is groot. Er wordt straks weer van alles georganiseerd, en wij helpen u dus graag om een onderscheidend feest aan te bieden waar uw medewerkers graag tijd voor maken. Samen zorgen we dat u op een creatieve, duurzame manier in beeld en verbinding met uw medewerkers komt.

Wilt u een spectaculair bedrijfsfeest organiseren?

Neem contact op

Maximale impact met uw bedrijfsfeest

 

Een bedrijfsfeest kan op vele manieren ingevuld worden. We helpen u graag bij het creëren van maximale impact voor, tijdens en na uw bedrijfsfeest. Misschien wilt u aftrappen met een spectaculaire openingsact, of een aantal jubilarissen in het zonnetje zetten? We denken ook graag mee over de vorm en de inhoud: welke doelen wilt u bereiken, en hoe bereiken we die op de beste manier?

 

Een geslaagd event prikkelt alle zintuigen, zo creëert u een complete beleving. Door onze ervaring weten wij hoe wij de zintuigen moeten prikkelen, niet alleen tijdens maar ook voor en na uw bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. Misschien wilt u een mooie openingsact aan het programma toevoegen, of verschillende sprekers uitnodigen? Wilt u een goodiebag overhandigen aan het einde van uw bedrijfsfeest? We denken ook graag mee over de vorm: geeft u een presentatie, of verpakt u uw boodschap in een dynamisch talkshow-format? En wat dacht u van de locatie en aankleding. Ook hierin kunnen wij u faciliteren. Zo kunt u gebruik maken van onze studio’s door heel Nederland maar we kunnen ook op uw gewenste locatie een studio opbouwen. Verder is het belangrijk dat de catering goed is en dat de entertainment weet te raken, binden en boeien. Ook daarin bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Met ervaren eventprofessionals en onze onestopshop-formule hebben we alle expertise in huis om u van idee tot uitvoering en zelfs tot de communicatie achteraf te ondersteunen.

Nóg meer impact met een hybride variant

Heeft u meerdere vestigingen, of zelfs vestigingen in het buitenland betrekken met uw bedrijfsfeest? Met een hybride bedrijfsfeest maakt u het ook voor medewerkers die ver van de eventlocatie wonen mogelijk om aanwezig te zijn. Bovendien versterkt u de ervaring van een live bijeenkomst. De nieuwe technieken brengen talloze mogelijkheden mee om effectiever én met meer (blijvende) impact uw medewerkers te inspireren, binden en boeien:

  • Gebruik multimediale middelen voor extra impact
  • Laat collega’s van verschillende locaties ervaringen en kennis delen in break-outrooms
  • Laat vooraf opgenomen video’s en interviews zien
  • Stuur voorafgaand aan het event leuke teasers of een bijzondere uitnodiging
  • Blijf in beeld bij én verbinding met uw personeel door de content van uw personeelsbijeenkomst na afloop te delen via video’s, blogs en foto’s

Klaar om een impactvol bedrijfsfeest te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Congressen Open dagen Webinars Vergaderingen Talkshows Kick-off meetings Lezingen Beurzen Publieksevents Algemene ledenvergaderingen Culturele activiteiten Productpresentaties