Bedrijfsfeest organiseren?

Beloon en bind jouw medewerkers met een spectaculair bedrijfsfeest

 

Wil jij je medewerkers belonen na een periode hard werken, of als afsluiting van een project? Of wil je een gelegenheid creëren om de banden weer aan te halen en saamhorigheid te creëren? Organiseer dan een spectaculair bedrijfsfeest, en leg jouw medewerkers in de watten met gave acts en goede catering.

 

Als fullservice evenementenbureau denken wij graag mee over de opzet en het programma van jouw bedrijfsfeest want de behoefte aan verbinding is groot. Er wordt straks weer van alles georganiseerd, en wij helpen je dus graag om een onderscheidend feest aan te bieden waar jouw medewerkers graag tijd voor maken. Samen zorgen we dat je op een creatieve, duurzame manier in beeld en verbinding met jouw medewerkers komt.

Wil jij een spectaculair bedrijfsfeest organiseren?

Neem contact op

Maximale impact met jouw bedrijfsfeest

 

Een bedrijfsfeest kan op vele manieren ingevuld worden. We helpen je graag bij het creëren van maximale impact voor, tijdens en na jouw bedrijfsfeest. Misschien wil je aftrappen met een spectaculaire openingsact, of een aantal jubilarissen in het zonnetje zetten? We denken ook graag mee over de vorm en de inhoud: welke doelen wil je bereiken, en hoe bereiken we die op de beste manier?

 

Een geslaagd event prikkelt alle zintuigen, zo creëer je een complete beleving. Door onze ervaring weten wij hoe wij de zintuigen moeten prikkelen, niet alleen tijdens maar ook voor en na jouw bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. Misschien wil je een mooie openingsact aan het programma toevoegen, of verschillende sprekers uitnodigen? Wil je een goodiebag overhandigen aan het einde van jouw bedrijfsfeest? We denken ook graag mee over de vorm: geef je een presentatie, of verpak jij je boodschap in een dynamisch talkshow-format? En wat dacht je van de locatie en aankleding. Ook hierin kunnen wij je faciliteren. Zo kan je gebruik maken van onze studio’s door heel Nederland maar we kunnen ook op jouw gewenste locatie een studio opbouwen. Verder is het belangrijk dat de catering goed is en dat de entertainment weet te raken, binden en boeien. Ook daarin ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Met ervaren eventprofessionals en onze onestopshop-formule hebben we alle expertise in huis om je van idee tot uitvoering en zelfs tot de communicatie achteraf te ondersteunen.

Nóg meer impact met een hybride variant

Heb je meerdere vestigingen, of zelfs vestigingen in het buitenland betrekken met jouw bedrijfsfeest? Met een hybride bedrijfsfeest maak je het ook voor medewerkers die ver van de eventlocatie wonen mogelijk om aanwezig te zijn. Bovendien versterk je de ervaring van een live bijeenkomst. De nieuwe technieken brengen talloze mogelijkheden mee om effectiever én met meer (blijvende) impact jouw medewerkers te inspireren, binden en boeien:

  • Gebruik multimediale middelen voor extra impact
  • Laat collega’s van verschillende locaties ervaringen en kennis delen in break-outrooms
  • Laat vooraf opgenomen video’s en interviews zien
  • Stuur voorafgaand aan het event leuke teasers of een bijzondere uitnodiging
  • Blijf in beeld bij én verbinding met jouw personeel door de content van jouw personeelsbijeenkomst na afloop te delen via video’s, blogs en foto’s
Een pakkend voorbeeld van de manier waarop Time to Speak een opdrachtgever volledig kan ontzorgen.
Time to Speak partner in locatie, entertainment en livestream
Oranjeborg DNA-sessie: inspiratie, vermaak en feest
Beloon en bind jouw medewerkers met een spectaculair bedrijfsfeest

Klaar om een impactvol bedrijfsfeest te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Webinars Talkshows Congressen Open dagen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen