Publieksevenement organiseren?

Onestopshop voor een spectaculaire live, online en hybride publieksevenement

 

Organiseert u een groot publieksevent? Eén of meerdere dagen waarop u bezoekers trakteert op spectaculaire optredens, bijzondere sprekers, goede catering, kortom, op een echte belevenis? Met ruim 10 jaar ervaring in de de live evenementenindustrie én in unieke hybride events, zijn wij graag uw partner.

 

Als fullservice evenementenorganisatie met alle expertise in eigen huis, kunnen wij u op alle vlakken van de organisatie ondersteunen. Van concept, vergunningsaanvraag, programma tot locatie en aankleding. Van bannering en signing tot catering en hospitality. En van alle eventtechniek (beeld, geluid en led-schermen) tot de volledige marketing. Ticketing, merchandise, aftermovies, fotografie, redactie, contentcreatie… we hebben alle expertise in huis. Maar ook veiligheid is een belangrijke factor bij het organiseren van een publieksevenement. Naast onze knowhow om verrassende creatieve concepten te bedenken en uit te voeren, beschikken we over de kennis om ervoor te zorgen dat iedereen makkelijk en veilig uw evenement kan bijwonen. Wij vinden dat uw publieksevenement zó goed georganiseerd moet zijn dat het lijkt alsof alles vanzelf gaat!

 

Zie ons als een onestopshop waarbij u zelf bepaalt of u de volledige eventorganisatie aan ons uitbesteedt, of alleen de activiteiten waarvoor u zelf niet genoeg tijd of expertise tot uw beschikking heeft. Zo brengen wij u op een creatieve en duurzame manier in beeld bij en verbinding met uw publiek.

Wilt u een publieksevenement organiseren dat écht impact maakt?

Neem contact op

Creëer extra waarde met een hybride event

 

Wilt u uw publieksevenement ook online beschikbaar maken, dan regelen wij streaming vanaf iedere locatie, zodat uw evenement vanaf elk denkbaar device te volgen is. Als hét evenementenbureau van de toekomst geloven wij sterk in de meerwaarde van een hybride evenement. Het zorgt voor meer betrokkenheid van uw doelgroep bij het evenement en groter (online) bereik. De capaciteit van een locatie is niet meer een struikelblok. Voor uw publieksevenement kunt u internationale sprekers en acts laten aansluiten, interactie met uw publiek creëren door middel van polls, discussies en chatfunctie. Ook is het mogelijk om online extra waarde toe te voegen door meerdere podia beschikbaar te stellen zoals een mainstage en subpodia. Kortom, met een hybride evenement is het fysieke element aanwezig en hebben uw bezoekers die online meedoen het gevoel dat ze er volledig bij horen en voelen ze zich verbonden!

Klaar om een impactvol publieksevenement te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Congressen Open dagen Webinars Vergaderingen Talkshows Kick-off meetings Lezingen Beurzen Algemene ledenvergaderingen Personeelsbijeenkomsten Culturele activiteiten Productpresentaties