Events voor festivalorganisatoren

Fullservice festivalsupport voor live, online en hybride festivals

 

Bij de organisatie van een festival komt veel kijken. Ticketing, catering, hospitality, signing, decorbouw, marketing, contentcreatie, licht, geluid en streaming. Soms zoeken festivalorganisatoren naar een partner die niet alleen uitvoert, maar ook met hen meedenkt over de inhoud en het maximaliseren van de bezoekerservaring. Het gebeurt ook dat festivalorganisatoren behoefte hebben aan een betrouwbare partner waar ze bepaalde onderdelen van de organisatie kunnen uitbesteden. Bij Time to Speak is alles mogelijk.

 

Heeft u bijvoorbeeld niet genoeg capaciteit om het gehele festival zelf te organiseren? Of wilt u graag bepaalde aspecten uitbesteden? Bijvoorbeeld omdat u de eventtechniek volledig wilt uitbesteden aan een ervaren techniekpartner? Of trekt uw concept hele andere bezoekers dan u eigenlijk voor ogen had? Of bent u gespecialiseerd in live events maar wilt u nu een hybride festival organiseren? Geen probleem! Wij regelen een streaming vanaf iedere locatie, zodat uw festival vanaf elk denkbaar device te volgen is. Zeker als u al led-of tv-schermen heeft staan, is het voor ons een kleine moeite om uw festival ook online beschikbaar te maken. Maar er is nog véél meer mogelijk om een écht unieke ervaring te bieden.

 

Jarenlange ervaring in de live evenementenindustrie

Onze brede kennis en expertise zetten we graag in om festivalorganisatoren te helpen bij het opstarten, structureren en professionaliseren van hun events. Met onze unieke onestopshop-formule beheersen we alle facetten, het is aan u om aan te geven op welk vlak u graag ondersteuning wenst. Met ruim onze jarenlange ervaring in de live evenementenindustrie én in unieke online en hybride events, zijn wij graag uw partner. Wij bruisen van de ideeën om uw festivalconcept nog inspirerender te maken!

Onze professionals met jarenlange ervaring

Hoe blijft u in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Maarten

Neem contact op