Specialisme: Evenemententechniek

Evenemententechniek: Beeld, geluid en licht tot in de puntjes geregeld

 

Wat voor soort evenement u ook organiseert, u wilt een ultieme ervaring creëren voor uw gasten. Daarbij speelt techniek een belangrijke rol. De evenemententechniek moet perfect geregeld zijn om u maximaal zichtbaar en hoorbaar te maken, en uw boodschap goed over te brengen.

 

Onze professionals in evenemententechniek concentreren zich volledig op de technische productie en realisatie van uw evenement. Denk daarbij aan geluidssystemen, lichtshows, videotechniek, led-schermen, projectieschermen, IT-systemen en beursstands. Ze zorgen voor het transport, zetten alles klaar, sluiten alle kabels aan en bedienen alle technische systemen tijdens uw event. Zo heeft u hier geen omkijken naar en kunt u zich volledig op de inhoud richten. Met onze persoonlijke aandacht en flexibiliteit zorgen we samen voor een onvergetelijke eventbeleving bij uw gasten.

Benieuwd wat onze eventtechnici voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Alle evenemententechniek voor live, online en hybride events

 

Evenemententechniek is echt een vak apart. Bij Time to Speak werken vakspecialisten die iedere dag met passie het licht, geluid, beeld en de techniek van evenementen verzorgen. Ons personeel is opgeleid en heeft jarenlange ervaring. Wij denken verder dan de standaardoplossingen. De organisatie van een live-event vraagt namelijk om andere expertise dan een online of een hybride event. En een talkshow vraagt om andere apparatuur dan een concert of een groot bedrijfsfeest. Licht, geluid en beeld kunnen op veel verschillende manieren voor sfeer en ambiance zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervol achtergrondlicht, een gave lichtshow, zachte achtergrondmuziek op een expositie of tv-schermen waarop een promotievideo wordt afgespeeld. Ze dragen allemaal bij aan de eventbeleving van uw gasten.

 

Onze professionals zorgen voorafgaand aan uw event voor een uitgebreid licht-, beeld- en geluidsplan. Het is zelfs mogelijk om deze plannen inzichtelijk te maken met een realistisch en gedetailleerde 3D-visualistatie. Zo kunt u gemakkelijk een voorstelling maken van het eindresultaat en wordt het echt tastbaar. Wij vinden het belangrijk dat de techniek in dienst staat van het evenement en een bijdrage levert aan de sfeer, ambiance en algehele eventbeleving! Samen tillen we een traditioneel event naar een hoger niveau! Wij zorgen voor een event voor impact en beleving!

Ontmoet onze professionals

Waar kunt u onze professionals in evenemententechniek voor inschakelen?

Licht- en audioplannen

3D visualisatie van event

(technische) productie

Rigging

Geluidssystemen

Lichttechniek

LED schermen

Tv-schermen

Podia en constructies

Signing

Projectie (mapping)

Streaming en broadcasting

Aankleding en decor

Dry hire (losse verhuur)

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Wij zijn gespecialiseerd in:

Projectmanagement Eventtechniek Contentcreatie Studio's Eventplatform