Specialisme: Eventsupport

Technische en inhoudelijke ondersteuning voor, tijdens en na jouw event

 

Of je nu een live, online of hybride event organiseert, je wilt dat het vlekkeloos verloopt en dat iedere bezoeker, zowel fysiek als online, een bijzondere ervaring heeft. Wij zorgen ervoor dat je alles tot jouw beschikking hebt om een succesvol evenement te organiseren. Op de eventlocatie zelf kunnen jouw bezoekers voor hulp of vragen altijd terecht bij onze gastheren en gastvrouwen. Maar ook aan jouw online bezoekers is gedacht. Je online bezoekers kunnen met al hun vragen bij onze eventsupportmedewerkers terecht. Niet alleen voor technische ondersteuning, maar ook voor inhoudelijke vragen. Wij gaan verder dan het leveren van het eventplatform. Wij hechten veel waarde aan een langdurige samenwerking, waarbij wij elkaar helpen en het beste in elkaar naar boven brengen.

 

De supportafdeling en helpdesk van Time to Speak is voor en tijdens ieder event bereikbaar. Zo kan jij je volledig richten op de inhoud en het overbrengen van jouw boodschap, de rest regelen wij.

Onze eventsupport inzetten op jouw evenement?

Neem contact op

Welke eventsupport bieden wij voor, tijdens en na jouw event?

 

Ons platform is ontwikkeld vanuit de visie dat elke gebruiker zelf direct aan de slag kan zonder ondersteuning van sales, development of ICT. Toch kan het voorkomen dat het deelnemers niet lukt om in te loggen, de verbinding wegvalt of dat de chat niet goed werkt. Dan is het prettig om te weten dat er iemand van onze supportafdeling voor jouw deelnemers klaarstaat om het probleem voor hen op te lossen. Onze supportafdeling is vanaf een uur voor aanvang tot het einde van jouw event actief om je en jouw deelnemers te ondersteunen. Zij helpen je en jouw bezoekers om alles uit het eventplatform te halen. Mocht er iets niet werken dan staan zij direct voor je en jouw deelnemers klaar. Geen stress, haperende verbindingen of tools die niet werken. Met onze supportservice garanderen wij een zorgeloos evenement met professionals die voor je en jouw deelnemers klaarstaan!

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om je op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met jouw stakeholders. Live, online of hybride. Naast eventsupport zijn wij gespecialiseerd in:

Videoproductie Regie Evenemententechniek Redactie Eventplatform/IT Projectmanagement Contentcreatie Hospitality