Specialisme: Eventsupport

Technische en inhoudelijke ondersteuning voor, tijdens en na uw event

 

Of u nu een live, online of hybride event organiseert, u wilt dat het vlekkeloos verloopt en dat iedere bezoeker, zowel fysiek als online, een bijzondere ervaring heeft. Wij zorgen ervoor dat u alles tot uw beschikking heeft om een succesvol evenement te organiseren. Op de eventlocatie zelf kunnen uw bezoekers voor hulp of vragen altijd terecht bij onze gastheren en gastvrouwen. Maar ook aan uw online bezoekers is gedacht. Uw online bezoekers kunnen met al hun vragen bij onze eventsupportmedewerkers terecht. Niet alleen voor technische ondersteuning, maar ook voor inhoudelijke vragen. Wij gaan verder dan het leveren van het eventplatform. Wij hechten veel waarde aan een langdurige samenwerking, waarbij wij elkaar helpen en het beste in elkaar naar boven brengen.

 

De supportafdeling en helpdesk van Time to Speak is voor en tijdens ieder event bereikbaar. Zo kunt u zich volledig richten op de inhoud en het overbrengen van uw boodschap, de rest regelen wij.

Onze eventsupport inzetten op uw evenement?

Neem contact op

Welke eventsupport bieden wij voor, tijdens en na uw event?

 

Ons platform is ontwikkeld vanuit de visie dat elke gebruiker zelf direct aan de slag kan zonder ondersteuning van sales, development of ICT. Toch kan het voorkomen dat het deelnemers niet lukt om in te loggen, de verbinding wegvalt of dat de chat niet goed werkt. Dan is het prettig om te weten dat er iemand van onze supportafdeling voor uw deelnemers klaarstaat om het probleem voor hen op te lossen. Onze supportafdeling is vanaf een uur voor aanvang tot het einde van uw event actief om u en uw deelnemers te ondersteunen. Zij helpen u en uw bezoekers om alles uit het eventplatform te halen. Mocht er iets niet werken dan staan zij direct voor u en uw deelnemers klaar. Geen stress, haperende verbindingen of tools die niet werken. Met onze supportservice garanderen wij een zorgeloos evenement met professionals die voor u en uw deelnemers klaarstaan!

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Naast eventsupport zijn wij gespecialiseerd in:

Videoproductie Regie Evenemententechniek Redactie Eventplatform/IT Projectmanagement Contentcreatie Hospitality