Bedrijfsfeest Kruizinga

Type event: Bedrijfsfeesten Soort event: Live Datum: 09/09/2022 Locatie: Bedrijfspand Wapenveld Branche: Corporate

Energie voor nog eens 60 jaar!

Een bedrijfsloods als feestlocatie? Laat de mensen van Time to Speak los en in no time heb je alle ingrediënten voor een bruisend bedrijfsfeest. En zo kon Kruizinga.nl uit Wapenveld onder eigen dak zijn 60-jarig jubileum vieren. Een event dat van foodtruck tot entertainment en aftermovie door Time to Speak gecoverd is.

Een pakkend voorbeeld van de manier waarop Time to Speak een opdrachtgever volledig kan ontzorgen. In uitgebreide voorgesprekken vormen onze accountmanagers een beeld van het wensenpakket. En daarna is het een kwestie van combineren!

Combineren van de skills die Time to Speak zelf in huis heeft en elementen die we dankzij ons uitgebreide netwerk aan het feest toe kunnen voegen. Een metamorfose van de bedrijfsloods door middel van sfeervolle belichting, aankleding en meubilair zorgen voor een passend decor. Met daarin een podium met livemuziek, verrassend entertainment, een dj, drankjes en foodtrucks met heerlijke gerechten.

Met de medewerkers en andere gasten beleefde het bedrijf een indrukwekkende dag, waarbij onze aftermovie en fotografie de herinnering aan het 60-jarig jubileumfeest nog steeds levend houden. En daarmee had Kruizinga een event dat genoeg energie geeft voor de komende 60 jaar!

 

Aftermovie

Foto’s