Lezing organiseren?

Wij helpen u maximaal rendement uit uw lezing te halen

 

Wilt u een lezing organiseren om op een toegankelijke manier kennis te delen en uw boodschap over te brengen? Dan wilt u natuurlijk dat de techniek werkt, zodat de spreker perfect tot zijn recht komt. Of u nu een live of een online lezing geeft, techniek, beeld en geluid moeten perfect zijn.

 

Als fullservice evenementenbureau faciliteren wij alles wat hier fysiek voor nodig is, maar zorgen we ook voor de koppeling naar online. Door uw bijeenkomst online of in hybride vorm aan te bieden, bereikt u niet alleen een groter publiek, maar kunt u nog veel meer waarde bieden. Bijvoorbeeld door de lezing ook achteraf (eventueel tijdelijk of tegen betaling) beschikbaar te maken. Met onze jarenlange ervaring bruisen we van de ideeën om u op een duurzame en creatieve manier in beeld bij en verbinding met uw publiek te brengen, zodat u het maximale uit uw lezing haalt. Wij zorgen voor een lezing die raakt en het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging brengt!

Zoekt u naar een lezing die raakt en uw publiek in beweging brengt?

Neem contact op

Een lezing zonder zorgen

 

Als u een lezing organiseert, wilt u zich het liefst focussen op de inhoud. Voegt het voldoende waarde toe voor het publiek, worden er nieuwe inzichten gedeeld, is het inspirerend? De techniek, daar wilt u zich niet druk om maken. En dat hoeft ook niet als u de organisatie uitbesteedt aan Time to Speak. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit kan zo uitgebreid als wenselijk is. U kunt voor uw lezing gebruik maken van onze studio’s, die net zo volwaardig zijn als een televisiestudio, maar wellicht heeft u een andere mooie locatie in gedachten die zorgt voor het juiste decor. Mocht een spreker liever vanuit zijn of haar eigen omgeving de lezing aanbieden, dan zorgen wij dat de techniek zijn of haar kant op gaat. Wij zorgen voor professioneel beeld en geluid.

 

Daarnaast kunnen we u als fullservice evenementenbureau ook met andere componenten helpen. Zo kunnen wij een goede spreker voor u regelen. Een spreker kan uw lezing naar een hoger niveau tillen. Het is ontzettend belangrijk dat er niet alleen gesproken wordt maar dat er ook écht wat gezegd wordt. Maar niet alleen een spreker kan uw lezing naar een hoger niveau tillen, denk ook aan een goede dagvoorzitter of moderator. Zij zorgen ervoor dat het programma in goede banen wordt geleid, de tijd in de gaten gehouden wordt en de juiste vragen aan de juiste sprekers worden gesteld. Time to Speak ondersteunt u hier graag in. Ook kunt u het uitnodigingsproces aan ons uitbesteden, en is aanwezigheidsregistratie en accreditatie mogelijk via ons unieke softwareplatform.

Online of hybride: toegankelijk en laagdrempelig

Het is bij ons mogelijk om ondersteuning te ontvangen wanneer de lezing fysiek plaatsvindt maar ondersteuning bij een online of hybride bijeenkomst behoort ook tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een online of hybride is de toegankelijkheid. Mensen kunnen namelijk vanaf iedere locatie meedoen. Hierdoor is de drempel om de bijeenkomst bij te wonen laag.

 

Door bij uw online of hybride bijeenkomst gebruik te maken van ons innovatieve softwareplatform verbindt u de offline en online deelnemers met elkaar. Wij zorgen voor de streaming, maar kunnen via ons unieke platform ook voor u opnemen. Mocht het de deelnemers bijvoorbeeld niet uitkomen om de lezing te volgen, dan is er de mogelijkheid om het op een later tijdstip terug te kijken. Maar ons platform biedt meer mogelijkheden om uw lezing naar een hoger niveau te tillen. Zo is het mogelijk om presentaties te laten zien en video’s in te starten. En is het bij uw lezing bijvoorbeeld wenselijk dat er (online) interactie zal zijn met de deelnemers? Dan regelen wij dat er vragen gesteld kunnen worden tijdens of aan het einde van de bijeenkomst. Dit kan bijvoorbeeld door een chatfunctie of door mensen met beeld/audio een bijdrage te laten leveren. Kortom, een online of hybride bijeenkomst in combinatie met ons platform maakt tijd en afstand onbelangrijk. Het platform zit boordevol functies die uw lezing extra meerwaarde geven en écht impact maken.

Klaar om een impactvolle lezing te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Congressen Open dagen Webinars Vergaderingen Talkshows Kick-off meetings Beurzen Publieksevents Algemene ledenvergaderingen Personeelsbijeenkomsten Culturele activiteiten Productpresentaties