Personeelsbijeenkomst organiseren?

Bind en inspireer uw medewerkers tijdens een unieke personeelsbijeenkomst

 

Er zijn vele mogelijkheden te noemen aan personeelsevents. Denk aan een impactvol personeelsfeest, teambuildingsactiviteit of inhoudelijke medewerkers kick-off. Maar ook aan een managementmeeting, personeelsdag, een event voor nieuwe medewerkers of een open dag. Een personeelsevent is dé ideale manier om uw medewerkers in het zonnetje te zetten, uw medewerkers te binden aan uw organisatie en met elkaar, saamhorigheid te creëren en de neuzen dezelfde kant op te brengen.

 

Bij Time to Speak zijn we ervan overtuigd dat er veel meer uit personeelsbijeenkomsten valt te halen. Wij bundelen graag onze kennis en ervaring om meer impact te creëren met uw personeelsbijeenkomst. We kijken daarbij naar de doelstellingen, doelgroep en strategie van uw bedrijf of organisatie en zorgen dat uw event meer wordt dan alleen een onvergetelijke herinnering!

Wilt u het maximale uit uw personeelsbijeenkomst halen?

Neem contact op

Maximale impact met uw personeelsbijeenkomst

 

Voor welk type personeelsevent u ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat het event past bij het DNA van uw bedrijf of organisatie. Bij ons liggen er geen standaard concepten op de plank. Onze vakspecialisten ontwikkelen een concept op maat dat als rode draad door het hele event verweven is.

 

Door onze ervaring weten wij hoe wij de zintuigen moeten prikkelen, niet alleen tijdens maar ook voor en na het evenement. Denk bijvoorbeeld aan een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. Misschien wilt u een mooie openingsact aan het programma toevoegen, of verschillende sprekers uitnodigen? Wilt u een goodie bag overhandigen aan het einde van het event? We denken ook graag mee over de vorm: geeft u een presentatie, of verpakt u uw boodschap in een dynamisch talkshow-format? En wat dacht u van de locatie en aankleding. Ook hierin kunnen wij u faciliteren. Zo kunt u gebruik maken van onze studio’s door heel Nederland maar we kunnen ook op uw gewenste locatie een studio opbouwen. Verder is het belangrijk dat de catering goed is en dat de entertainment weet te raken, binden en boeien. Ook daarin bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Bij Time to Speak zijn de mogelijkheden eindeloos. Met onze ervaren eventprofessionals en onze onestopshop-formule hebben we alle expertise in huis om u van idee tot uitvoering te ondersteunen. Wij geloven dat een succesvol personeelsevent het visitekaartje is van uw bedrijf of organisatie. We helpen u graag bij het creëren van maximale impact voor, tijdens en na uw personeelsevent.

Nóg meer impact met een hybride personeelsevent

Heeft u meerdere vestigingen, of zelfs vestigingen in het buitenland? Dan biedt een hybride variant de oplossing. Een hybride evenement vindt live plaats maar kan ook digitaal bijgewoond worden. Zowel het fysieke als online publiek neemt dus op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties.

 

Bij een hybride evenement wordt de focus gelegd op interactie. Medewerkers kunnen de dialoog met elkaar aangaan en tegelijkertijd wordt het online bereik vergroot. Een hybride event gaat hiermee verder dan een livestream. Tijdens livestreams gaat het om het zenden van informatie, terwijl de kracht van hybride evenementen ligt bij het vergroten van bereik en betrokkenheid met uw medewerkers. Met een hybride personeelsbijeenkomst maakt u de drempel voor iedereen dus laag om aanwezig te zijn en versterkt u bovendien de ervaring van een live bijeenkomst. De nieuwe technieken brengen talloze mogelijkheden mee om effectiever én met meer (blijvende) impact uw medewerkers te inspireren en motiveren:

  • Gebruik multimediale middelen voor extra impact
  • Laat collega’s van verschillende locaties ervaringen en kennis delen in break-outrooms
  • Laat vooraf opgenomen video’s en interviews zien
  • Stuur voorafgaand aan het event leuke teasers of een bijzondere uitnodiging
  • Blijf in beeld bij én verbinding met uw personeel door de content van uw personeelsbijeenkomst na afloop te delen via video’s, blogs en foto’s op intranet of in het het personeelsblad.

Klaar om een impactvolle personeelsbijeenkomst te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Congressen Open dagen Webinars Vergaderingen Talkshows Kick-off meetings Lezingen Beurzen Publieksevents Algemene ledenvergaderingen Culturele activiteiten Productpresentaties