Ondersteuning voor bureaus

Fullservice eventsupport voor live, online en hybride events

 

Als reclamebureau of marketingbureau wordt je ingeschakeld door bedrijven of organisaties die hun sales- en marketingdoelstellingen willen bereiken of zelfs overtreffen. Er wordt veel van je verwacht. Hoe draag je bij aan meer zichtbaarheid, een betere branding, meer media-aandacht voor hun productlancering of nieuwe campagne? Klanten willen een duurzame relatie opbouwen met hun relaties. Een event draagt positief bij aan al deze doelen. De vraag van bedrijven of organisaties naar unieke, innovatieve events wordt dan ook steeds groter!

 

Een evenement is een perfect marketinginstrument. Een bedrijf of organisatie kan hiermee zijn doelstellingen en strategie tot uiting brengen én verder versterken. Het evenement wordt hiermee dus onderdeel van de marketingmix. Wij helpen je als evenementenbureau graag bij het vinden en organiseren van een evenement dat past bij de marketing van jouw klanten. Als ervaren evenementenbureau zijn we specialist in het opstellen van een marketingstrategie op maat. Natuurlijk spelen wij daarbij ook in op de laatste marketingtrends in de evenementenbranche.

 

Als reclamebureau of marketingbureau een event organiseren?

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij een eigen visie ontwikkeld op evenementen marketing. Wij geloven in een toekomst waarin online, live en hybride events steeds opnieuw worden uitgevonden om maximale impact te creëren. We staan voor lef en durven te innoveren. Onze ervaren professionals volgen trends en (technische) ontwikkelingen op de voet en zien grenzeloze mogelijkheden. Zo zijn we in staat om elk event optimaal in te richten en uit te voeren.

 

Wil je als reclamebureau of marketingbureau events aanbieden aan jouw klanten, of wil je new business aantrekken door evenementen aan jouw aanbod toe te voegen? Schakel Time to Speak dan in als partner. Ons team van specialisten staan voor je klaar en worden het verlengstuk van jouw bureau. We zijn altijd op zoek naar inspirerende en betrouwbare bureaus om mee samen te werken zodat we onze krachten kunnen bundelen en samen nóg betere dienstverlening en mooiere events kunnen aanbieden. Als fullservice evenementenbureau kan je de organisatie van events van A tot Z aan ons uitbesteden, of alleen bepaalde onderdelen. Kies precies de expertise die je nodig hebt. Zo zorgen we samen voor unieke events vol beleving en impact waarmee jouw klant zijn doelen kan bereiken.

Events voor overheden | Time to Speak

Hoe blijf je in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Marco 

Neem contact op