Events voor politieke partijen

In beeld bij en verbinding met jouw achterban en potentiële kiezers

 

Hoe blijf je als politieke partij in beeld bij én in verbinding met jouw achterban? Hoe presenteer jij je partijprogramma, hoe zorg je voor een zo groot mogelijke opkomst tijdens vergaderingen en hoe inspireer je zwevende kiezers om op jouw partij te stemmen bij de komende verkiezingen?

 

Voor politieke partijen is zichtbaarheid van groot belang. Niet alleen in de aanloop naar de verkiezingen voor de gemeenteraad, Provinciale Staten of de Tweede Kamer, maar gedurende het hele jaar is het belangrijk om in beeld en verbinding te blijven. Bij politieke bijeenkomsten zijn vaak aansprekende sprekers en vooraanstaande politici aanwezig. Mensen die echt wat te melden hebben met visie en daadkracht. Vaak wordt er veel gesproken en alleen bij de behandeling van de amendementen interactie gecreëerd met de zaal. Dit kan anders!

 

Maximale impact met politieke bijeenkomsten

Organiseer een online, live en hybride bijeenkomst in combinatie met ons unieke platform en creëer zo maximale impact. Of je nu vergadert met de partijtop, een congres of een ALV organiseert of campagne voert voor de landelijke verkiezingen, als hét evenementenbureau van de toekomst geloven wij sterk in hybride bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden live plaats maar kunnen ook digitaal bijgewoond worden. De kracht van hybride campagne voeren ligt bij het vergroten van het bereik en betrokkenheid met jouw achterban. De bijeenkomsten worden locatie-onafhankelijk waardoor je kunt rekenen op een grotere opkomt. Bovendien zijn er via ons unieke platform diverse mogelijkheden om interactie te creëren met jouw kijkers. Zo is het mogelijk om kijkers via audio en/of video een bijdrage te laten leveren tijdens de bijeenkomst, en zijn er functies beschikbaar zoals: een chat, polls, gewogen (anonieme) stemmingen en een netwerkfunctie. Zo haal je maximaal rendement uit jouw bijeenkomst!

 

Met onze unieke onestopshop-formule kunnen we politieke bijeenkomsten volledig voor je regelen, maar je kunt ook op specifieke onderdelen ondersteuning vragen. Heeft jouw partijbureau volop ideeën? Regelt het secretariaat het uitnodigingsbeleid? Of regelt je zelf de live bijeenkomst, en heb je alleen een partner nodig voor beeld, geluid en streaming? Prima! We kijken wat je nodig hebt om maximale impact te creëren en regelen dat voor jou.

beurs organiseren | Time to Speak

Hoe blijf jij in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Dimitri

Neem contact op