Events voor onderwijsinstellingen

In beeld en verbinding met docenten, studenten en ouders/verzorgenden

 

Wil je als scholengemeenschap, ROC, HBO of universiteit een grotere opkomst tijdens open dagen, wil je meer interactief lesmateriaal aanbieden of gastcolleges voor een groter publiek beschikbaar maken? We helpen je graag bij het boeien en binden middels onze unieke kijk op de toekomst van evenementen.

 

Op school worden regelmatig verschillende soorten evenementen georganiseerd. De doelgroep wisselt vaak tussen docenten, student of ouders/verzorgenden. Deze bijeenkomsten zien er vaak hetzelfde uit: een stand met een kopje koffie, een centraal informatiepunt en enkele activiteiten die docenten, studenten en ouders/verzorgenden kennis laten maken met de school en lesmethodes. Dat is ontzettend zonde want er zijn tal van mogelijkheden om er een impactvol event van te maken waar mensen met plezier op terugkijken!

 

Alle expertise in eigen huis

Als fullservice evenementenorganisatie hebben wij alle expertise in eigen huis. Wij kunnen je ondersteunen op alle vlakken van de organisatie van jouw open dag of ander live, online of hybride onderwijsevent. Van concept en programma tot locatie en aankleding. Van signing tot catering en van video tot hospitality, van alle eventtechniek (beeld, geluid en LED-schermen) tot de volledige marketing. Zie ons als een onestopshop en bepaal zelf of je de volledige eventorganisatie aan ons uitbesteedt, of alleen de activiteiten waarvoor je zelf niet genoeg tijd of expertise hebt. Samen zorgen we dat je op een creatieve, duurzame manier in beeld bij en verbinding komt met docenten, studenten of ouders/verzorgenden.

 

Neem bijvoorbeeld de huidige onderwijsvormen. Met nieuwe technologieën is het mogelijk om een efficiëntere onderwijsvorm aan te bieden. Wil je een interessant gastcollege online beschikbaar maken, zodat ook studenten uit andere leerjaren van deze kennis kunnen profiteren? Of wil je op een interactievere manier gaan lesgeven? Of experts uit het buitenland lezingen laten geven? Het is allemaal mogelijk met ons unieke softwareplatform. Ons platform maakt niet alleen slimmere onderwijsvormen mogelijk, het biedt ook accreditatiemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld docenten of studenten bij-of herscholen? Ons platform registreert precies welke studenten of docenten aanwezig waren en hoe lang. Op basis hiervan kan je eenvoudig accreditatiepunten toekennen. En werk je met sponsoren tijdens een evenement? Dan bekijken we hoe we extra waarde voor hen kunnen toevoegen door middel van onze expositiepagina op ons platform of helpen we met sponsorwerving. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze specialisten denken graag mee over de opzet en inhoud van jouw onderwijsevent.

beurs organiseren | Time to Speak

Hoe blijf je in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Dimitri

Neem contact op