Events voor branche- en beroepsverenigingen

In beeld en verbinding met jouw achterban en externe stakeholders

 

Als branche- en beroepsvereniging blijf je graag in gesprek met jouw leden. Niet alleen voor je jaarlijkse ALV, als verplicht onderdeel van jouw vereniging, maar je wilt natuurlijk ook weten wat er leeft en speelt bij jouw leden. Of je nu een branche- of beroepsvereniging bent van 50 of 1000 leden; vaak liggen er uitdagingen om alle leden bij elkaar te krijgen om ze te informeren, met elkaar in gesprek te laten gaan en te laten stemmen over belangrijke zaken.

 

Hoe je deze uitdagingen aanpakt? Met een online of hybride aandeelhoudersvergadering of ALV! Wist je dat er aan een online of hybride vergadering gemiddeld zes keer meer leden meedoen dan aan een traditionele vergadering? Het stel je in staat om op een toegankelijke, juridisch geldige en veilige manier te vergaderen, kennis te delen, te enthousiasmeren en te inspireren.

 

Uniek platform

Door gebruik te maken van ons platform kan je eenvoudig deelnemers uitnodigen, een vraag stellen, interactie creëren en zelfs deelnemers laten stemmen. Geen vereniging heeft dezelfde wensen en eisen met betrekking tot de vergadering. Daarom kan je bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kan je gemakkelijk in eigen beheer een vergadering organiseren met ons platform, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor uitbreiding met support en/of moderatie. Wanneer je voor deze optie kiest wordt je volledig ondersteund in het uitnodigingsproces, het inrichten van het platform en heb je tijdens de vergadering de beschikking over een supportafdeling. Als organisator heb je dus altijd alle controle, zie je wie aanwezig zijn en wie gestemd heeft. Deelnemen is eenvoudig en kan vanuit huis, kantoor of locatie naar keuze.

 

Maak van een standaardvergadering een unieke, interactieve vergadering, waaraan alle deelnemers actief mee kunnen doen en rechtsgeldig kunnen stemmen!

Wouter Taal Directeur & Projectmanager

Hoe blijf je in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Wouter

Neem contact op