Events voor branche- en beroepsverenigingen

In beeld en verbinding met uw achterban en externe stakeholders

 

Als branche- en beroepsvereniging blijft u graag in gesprek met uw leden. Niet alleen voor uw jaarlijkse ALV, als verplicht onderdeel van uw vereniging, maar u wilt natuurlijk ook weten wat er leeft en speelt bij uw leden. Of u nu een branche- of beroepsvereniging bent van 50 of 1000 leden; vaak liggen er uitdagingen om alle leden bij elkaar te krijgen om ze te informeren, met elkaar in gesprek te laten gaan en te laten stemmen over belangrijke zaken.

 

Hoe u deze uitdagingen aanpakt? Met een online of hybride aandeelhoudersvergadering of ALV! Wist u dat er aan een online of hybride vergadering gemiddeld zes keer meer leden meedoen dan aan een traditionele vergadering? Het stelt u in staat om op een toegankelijke, juridisch geldige en veilige manier te vergaderen, kennis te delen, te enthousiasmeren en te inspireren.

 

Uniek platform

Door gebruik te maken van ons platform kunt u eenvoudig deelnemers uitnodigen, een vraag stellen, interactie creëren en zelfs deelnemers laten stemmen. Geen vereniging heeft dezelfde wensen en eisen met betrekking tot de vergadering. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk in eigen beheer een vergadering organiseren met ons platform, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor uitbreiding met support en/of moderatie. Wanneer u voor deze optie kiest wordt u volledig ondersteund in het uitnodigingsproces, het inrichten van het platform en heeft u tijdens de vergadering de beschikking over een supportafdeling. Als organisator heeft u dus altijd alle controle, ziet u wie aanwezig zijn en wie gestemd heeft. Deelnemen is eenvoudig en kan vanuit huis, kantoor of locatie naar keuze.

 

Maak van een standaardvergadering een unieke, interactieve vergadering, waaraan alle deelnemers actief mee kunnen doen en rechtsgeldig kunnen stemmen!

Hoe blijft u in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Lotte

Neem contact op