Time to Speak en Koninklijke Industrieele Groote Club realiseren pop-up studio in hártje Amsterdam

 

Time to Speak en de Koninklijke Industrieele Groote Club slaan de handen ineen met de opening van een pop-up studio mídden in het centrum van Amsterdam. De nieuwe studio bevindt zich in de bibliotheekzaal van het prachtige historische pand van KIGC, dat uitkijkt over de Dam. De perfecte locatie voor het organiseren van spraakmakende online en hybride events.

 

Nieuwe stap in een succesvolle samenwerking
Time to Speak organiseert online en hybride events door het hele land en vond in KIGC de perfecte partner. CEO Wouter Taal legt uit: “We werken al langer met veel plezier samen met KIGC voor de organisatie van diverse events. Ons bedrijf is gevestigd in Meppel, dus dat betekende dat we regelmatig op en neer reden met ons materiaal.” Langzamerhand ontstond het idee om een vaste studio te creëren. “De klik is vanaf het begin heel fijn en we zijn ontzettend blij met deze nieuwe stap in onze samenwerking, het voelt als een logisch vervolg.”

 

Eén en één is twee
Caroline Peterse werkt als Banquet salesmanager bij de KIGC en legt uit wat voor hen de belangrijkste reden is om deze stap te zetten. “Als evenementenlocatie hebben we het de afgelopen tijd natuurlijk niet makkelijk gehad. Maar de sluiting en beperkte opening hebben ons wel aan het denken gezet over nieuwe mogelijkheden.” Toen de wegen van beide bedrijven elkaar kruisten ontstonden er al gauw nieuwe creatieve ideeën. “Eén en één is twee: wij hebben een prachtige locatie, en zij beschikken over de techniek en de knowhow. Meer heb je niet nodig om een krachtig online of hybride event te organiseren.”

 

Klaar voor de start
De nieuwe studio is multifunctioneel inzetbaar en heeft een exclusieve uitstraling. Wouter: “Bedrijven kunnen hier voor een scherpe prijs een mooi online of hybride event houden. Van algemene ledenvergaderingen tot talkshows en van webinars tot productpresentaties; alles is mogelijk.” Beide bedrijven hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de nieuwe studio operationeel te maken. Caroline: “De studio sluit naadloos aan op de karakteristieke stijl van onze locatie: alles is sfeervol ingericht en tot in de puntjes afgewerkt. We zijn klaar om te starten” De studio kan vanaf per direct dagelijks geboekt worden.

 

Locatie

Studio Amsterdam
Dam 27
1012 JS Amsterdam

Wilt u meer weten over deze unieke studio in hartje Amsterdam?

Neem vrijblijvend contact met ons op