Specialisme: Contentcreatie

Creëer maximale impact met aantrekkelijke content en communicatiemiddelen

 

Bij Time to Speak staat contentcreatie niet op zichzelf maar maakt het altijd onderdeel uit van een goede strategie. Het succes van jouw event staat of valt namelijk met de communicatie voor, tijdens en achteraf. Zo zorgt verleidelijke content zoals uitnodigingen, mooie teaservideo’s en aantrekkelijke aankondigingen op social media voor een hoge opkomst. Tijdens het evenement kan je denken aan heldere signing en bannering, mooi artwork en merchandise. En met mooie aftermovies, replays en blogs achteraf, kan je jouw event weer even in de herinnering brengen. Door de juiste inzet van contentcreatie creëer je veel meer exposure. Ben je op zoek naar iemand die de contentmarketing rondom jouw evenement strategisch onder handen kan nemen? Of zoek je een specialist die het gehele proces van A tot Z op zich kan nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Maximaliseer de impact van jouw event met onze specialistische contentcreatie

Content voor tijdens en na
jouw event?

Nika helpt je graag! 

Neem contact op

Waar kan je contentcreatie voor inzetten?

 

Content is er in tekst, beeld, geluid of een mix daarvan. Wij hebben alle vakspecialisten in huis om je hierin te faciliteren. Het concept is bij ons altijd leidend. Het concept is gebaseerd op de boodschap die je tijdens het evenement wilt overbrengen en sluit aan bij de kernwaarden van jouw bedrijf of organisatie. Onze professionals denken graag mee over een helder concept en adviseren je over het tijdstip en de kanalen die je het beste kunt inzetten om jouw content te delen. Zij beschikken over strategisch inzicht en weten wat voor soort content het beste werkt voor jouw publiek. Uiteraard houden onze specialisten rekening met jouw (huis)stijl en zorgen we ervoor dat alle content hier perfect bij aansluit. We werken daarbij niet voor jou, maar met jou. We doen het samen. Je kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van contentcreatie. Daag ons uit en we behalen samen de beste resultaten!

Maximale impact met aantrekkelijke content en communicatiemiddelen
Breng jouw event in de spotlight met contentcreatie
Creëer maximale impact met aantrekkelijke content en communicatiemiddelen
Strategische contentmarketing voor jouw evenement

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om je op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met jouw stakeholders. Live, online of hybride. Wij zijn gespecialiseerd in:

Projectmanagement Eventtechniek Studio's Streaming platform