Specialisme: Contentcreatie

Creëer maximale impact met aantrekkelijke content en communicatiemiddelen

 

Bij Time to Speak staat contentcreatie niet op zichzelf maar maakt het altijd onderdeel uit van een goede strategie. Het succes van uw event staat of valt namelijk met de communicatie voor, tijdens en achteraf. Zo zorgt verleidelijke content zoals uitnodigingen, mooie teaservideo’s en aantrekkelijke aankondigingen op social media voor een hoge opkomst. Tijdens het evenement kunt u denken aan heldere signing en bannering, mooi artwork en merchandise. En met mooie afermovies, replays en blogs achteraf, kunt u uw event weer even in de herinnering brengen. Door de juiste inzet van contentcreatie creëert u veel meer exposure. Bent u op zoek naar iemand die de contentmarketing rondom uw evenement strategisch onder handen kan nemen? Of zoekt u een specialist die het gehele proces van A tot Z op zich kan nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd hoe u kunt profiteren van de kracht van onze contentspecialisten?

Neem contact op

Waar kunt u contentcreatie voor inzetten?

 

Content is er in tekst, beeld, geluid of een mix daarvan. Wij hebben alle vakspecialisten in huis om u hierin te faciliteren. Het concept is bij ons altijd leidend. Het concept is gebaseerd op de boodschap die u tijdens het evenement wilt overbrengen en sluit aan bij de kernwaarden van uw bedrijf of organisatie. Onze professionals denken graag mee over een helder concept en adviseren u over het tijdstip en de kanalen die u het beste kunt inzetten om uw content te delen. Zij beschikken over strategisch inzicht en weten wat voor soort content het beste werkt voor uw publiek. Uiteraard houden onze specialisten rekening met uw (huis)stijl en zorgen we ervoor dat alle content hier perfect bij aansluit. We werken daarbij niet voor u, maar met u. We doen het samen. U kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van contentcreatie. Daag ons uit en we behalen samen de beste resultaten!

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Wij zijn gespecialiseerd in:

Projectmanagement Eventtechniek Contentcreatie Studio's Eventplatform