Specialisme: Projectmanagement

Eén aanspreekpunt, alles onder controle

 

Het organiseren en neerzetten van een impactvol event vraagt veel tijd, kennis en creativiteit. Er moet een locatie geregeld worden, licht, geluid, led-schermen, decorbouw, ticketing, catering, hospitality, signing, bannering, schoonmaakservice, streaming voor de thuisblijvers… en natuurlijk moet het programma superstrak in elkaar zitten.  Gelukkig hoef je als opdrachtgever niet al deze ballen in de lucht te houden. Dat doet onze projectmanager voor je.

 

Je werkt bij ons met één vaste contactpersoon, jouw eigen projectmanager, omdat er veel voor, tijdens en na een evenement komt kijken. Dit is je vaste aanspreekpunt gedurende het gehele evenement. Je kunt hem of haar zien als je naaste collega. Onze ervaren projectmanagers begeleiden je bij het organiseren van jouw evenement. Stap voor stap. Ze bepalen samen de strategische doelen, het concept en de inhoud en vertalen jouw wensen naar een inspirerend totaalconcept met langdurige impact. Ook vormt jouw projectmanager de interne schakel en beheert de planning. Hij of zij schakelt alle andere vakspecialisten van ons team in wanneer dit nodig is. Zij staan in de startblokken om voor jou aan de slag te gaan. Jij hoeft zich alleen bezig te houden met de inhoud, onze professionals regelen de rest. Zo creëren we samen impactvolle waarde voor, tijdens en na jouw event!

Events voor overheden | Time to Speak

Een event organiseren?

Onze projectmanager Marco helpt je graag! 

Neem contact op

Wat regelen onze projectmanagers bij de organisatie van evenementen voor jou?

 

Onze projectmanagers zijn alleskunners. Ze zijn zowel op strategisch als op uitvoerend niveau zeer nauw betrokken bij jouw event. Je kunt kiezen voor een totaalpakket, of je zet onze projectmanagers in op plekken waar je ze nodig hebt. Kies je voor het totaalpakket dan begeleiden onze professionals je voor, tijdens en na het evenement.  Ook denken onze ervaren projectmanagers strategisch mee over de inhoud van jouw evenement. Wat zijn jouw doelen, hoe kom je maximaal in beeld bij en verbinding met jouw doelgroep? Welk type event is het meest passend? En hoe richten we het programma optimaal in? Ons projectmanagement biedt handvatten om vanuit een creatief idee via een gedegen projectplan een succesvol en professioneel evenement te realiseren. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal ondersteunende diensten. Denk bijvoorbeeld aan evenemententechniek en het regelen van locaties, sprekers, hospitality, catering en contentcreatie. Samen kiezen we wat werkt en hoe we werken. We werken met jou samen, niet voor je. We zijn er om jouw uitdaging aan te gaan!

Onze projectmanagers regelen alles bij de organisatie van jouw evenement
Marco Docter Projectmanager
Jouw vaste projectmanager: samen naar een inspirerend totaalconcept
Eén aanspreekpunt, alles onder controle

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om je op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met jouw stakeholders. Live, online of hybride. Wij zijn gespecialiseerd in:

Eventtechniek Contentcreatie Studio's Streaming platform

Meer dan alleen projectmanagement
Time to Speak is onderdeel van een grotere groep bedrijven die allemaal hun specialisme hebben liggen in of rondom de eventindustrie. Vanuit SEM productions leveren we eventtechniek van groot tot klein. Bij Time Star Media kunnen we je helpen met je content voor, tijdens en na afloop van je event en vanuit onze eigen Studio2 kun je een fantastisch hybride event produceren. We vertellen je hier graag meer over!