Specialisme: Projectmanagement

Eén aanspreekpunt, alles onder controle

 

Het organiseren en neerzetten van een impactvol event vraagt veel tijd, kennis en creativiteit. Er moet een locatie geregeld worden, licht, geluid, led-schermen, decorbouw, ticketing, catering, hospitality, signing, bannering, schoonmaakservice, streaming voor de thuisblijvers… en natuurlijk moet het programma superstrak in elkaar zitten.  Gelukkig hoeft u als opdrachtgever niet al deze ballen in de lucht te houden. Dat doet onze projectmanager voor u.

 

U werkt bij ons met één vaste contactpersoon, uw eigen projectmanager, omdat er veel voor, tijdens en na een evenement komt kijken. Dit is uw vaste aanspreekpunt gedurende het gehele evenement. U kunt hem of haar zien als uw naaste collega. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u bij het organiseren van uw evenement. Stap voor stap. Ze bepalen samen de u strategische doelen, het concept en de inhoud en vertalen uw wensen naar een inspirerend totaalconcept met langdurige impact. Ook vormt uw projectmanager de interne schakel en beheert de planning. Hij of zij schakelt alle andere vakspecialisten van ons team in wanneer dit nodig is. Zij staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan. U hoeft zich alleen bezig te houden met de inhoud, onze professionals regelen de rest. Zo creëren we samen impactvolle waarde voor, tijdens en na uw event!

Benieuwd hoe onze projectmanagers u kunnen ondersteunen?

Neem contact op

Wat regelen onze projectmanagers bij de organisatie van evenementen voor u?

 

Onze projectmanagers zijn alleskunners. Ze zijn zowel op strategisch als op uitvoerend niveau zeer nauw betrokken bij uw event. U kunt kiezen voor een totaalpakket, of u zet onze projectmanagers in op plekken waar u ze nodig heeft. Kiest u voor het totaalpakket dan begeleiden onze professionals u voor, tijdens en na het evenement.  Ook denken onze ervaren projectmanagers strategisch mee over de inhoud van uw evenement. Wat zijn uw doelen, hoe komt u maximaal in beeld bij en verbinding met uw doelgroep? Welk type event is het meest passend? En hoe richten we het programma optimaal in? Ons projectmanagement biedt handvatten om vanuit een creatief idee via een gedegen projectplan een succesvol en professioneel evenement te realiseren. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een aantal ondersteunende diensten. Denk bijvoorbeeld aan evenemententechniek en het regelen van locaties, sprekers, hospitality, catering en contentcreatie. Samen kiezen we wat werkt en hoe we werken. We werken met u samen, niet voor u. We zijn er om uw uitdaging aan te gaan!

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Wij zijn gespecialiseerd in:

Projectmanagement Eventtechniek Contentcreatie Studio's Eventplatform