Specialisme: Eventtechniek

Eeventtechniek: Beeld, geluid en licht tot in de puntjes geregeld

 

Wat voor soort evenement je ook organiseert, je wilt een ultieme ervaring creëren voor je gasten. Daarbij speelt techniek een belangrijke rol. De eventtechniek moet perfect geregeld zijn om je maximaal zichtbaar en hoorbaar te maken, en jouw boodschap goed over te brengen.

 

Onze professionals in eventtechniek concentreren zich volledig op de technische productie en realisatie van jouw evenement. Denk daarbij aan geluidssystemen, lichtshows, videotechniek, led-schermen, projectieschermen, IT-systemen en beursstands. Ze zorgen voor het transport, zetten alles klaar, sluiten alle kabels aan en bedienen alle technische systemen tijdens jouw event. Zo heb je hier geen omkijken naar en kan jij je volledig op de inhoud richten. Met onze persoonlijke aandacht en flexibiliteit zorgen we samen voor een onvergetelijke eventbeleving bij je gasten.

PvdA Verkiezingscongres 9

Hulp bij de technische productie van jouw event

Herrald helpt je graag! 

Neem contact op

Alle eventtechniek voor live, online en hybride events

 

Eventtechniek is echt een vak apart. Bij Time to Speak werken vakspecialisten die iedere dag met passie het licht, geluid, beeld en de techniek van evenementen verzorgen. Ons personeel is opgeleid en heeft jarenlange ervaring. Wij denken verder dan de standaardoplossingen. De organisatie van een live-event vraagt namelijk om andere expertise dan een online of een hybride event. En een talkshow vraagt om andere apparatuur dan een concert of een groot bedrijfsfeest. Licht, geluid en beeld kunnen op veel verschillende manieren voor sfeer en ambiance zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervol achtergrondlicht, een gave lichtshow, zachte achtergrondmuziek op een expositie of tv-schermen waarop een promotievideo wordt afgespeeld. Ze dragen allemaal bij aan de eventbeleving van je gasten.

 

Onze professionals zorgen voorafgaand aan jouw event voor een uitgebreid licht-, beeld- en geluidsplan. Het is zelfs mogelijk om deze plannen inzichtelijk te maken met een realistisch en gedetailleerde 3D-visualistatie. Zo kan je gemakkelijk een voorstelling maken van het eindresultaat en wordt het echt tastbaar. Wij vinden het belangrijk dat de techniek in dienst staat van het evenement en een bijdrage levert aan de sfeer, ambiance en algehele eventbeleving! Samen tillen we een traditioneel event naar een hoger niveau! Wij zorgen voor een event voor impact en beleving!

Ontmoet onze professionals
Persoonlijke aandacht en flexibiliteit voor onvergetelijke eventbeleving
De ultieme eventbeleving met perfecte eventtechniek
Beeld, geluid en licht tot in de puntjes geregeld
Creëer de ultieme eventbeleving met onze eventtechniek

Waar kun je onze professionals in eventtechniek voor inschakelen?

Licht- en audioplannen

3D visualisatie van event

(technische) productie

Rigging

Geluidssystemen

Lichttechniek

LED schermen

Tv-schermen

Podia en constructies

Signing

Projectie (mapping)

Streaming en broadcasting

Aankleding en decor

Dry hire (losse verhuur)

Meer dan alleen eventtechniek
Time to Speak is onderdeel van een grotere groep bedrijven die allemaal hun specialisme hebben liggen in of rondom de eventindustrie. Vanuit SEM productions leveren we eventtechniek van groot tot klein. Bij Time Star Media kunnen we je helpen met je content voor, tijdens en na afloop van je event en vanuit onze eigen Studio2 kun je een fantastisch hybride event produceren. We vertellen je hier graag meer over!

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om je op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met jouw stakeholders. Live, online of hybride. Wij zijn gespecialiseerd in:

Projectmanagement Contentcreatie Studio's Streaming platform