Jaarcongres De Nederlandse Associatie

Type event: Congressen Soort event: Live Datum: 07/10/2022 Locatie: Koepelgevangenis, Arnhem Branche: Branche en beroepsverenigingen

Deel van het dna van DNA

De Nederlandse Associatie is de overkoepelende vereniging van verenigingen en bonden in Nederland. Jaarlijks houdt de organisatie een congres, waarbij de leden in plenaire en subsessies worden uitgedaagd, geïnspireerd en geïnformeerd.

Met creatieve partners sparren over aankleding, visuele invulling en vormgeven van een event. Dat is waarvan de professionals van Time to Speak ‘op aan gaan’. En zo verzorgen we voor dit congres voor mooie, inhoudelijke content voor op de schermen, het artwork en de fotografie.

En om het congres goed samen te vatten, de deelnemers te laten nagenieten en materiaal te verzamelen om het volgende event doeltreffend te kunnen teasen, draait ons aftermovieteam de hele dag op volle toeren. Zo kunnen wij kort na afloop een mooi sfeerbeeld opleveren, waar de organisatie ook op een later tijdstip nog volop gebruik van kan maken op de eigen website en social media.

Aftermovie

Foto’s