Duurzaamheidsgala

Type event: (Talk) Shows Soort event: Live Datum: 16/11/2022 Locatie: Slot Zeist Branche: Corporate

Een gala met groene grandeur

Het eerste Duurzaamheidsgala, met alle grote spelers uit de duurzame energiebranche, moest een event worden met uitstraling, klasse en groene grandeur. En dat is gelukt! Met het prachtige Slot Zeist als decor verzorgde Time to Speak een sfeervol en compleet event.

In nauwe samenwerking met hoofdsponsoren Huawei, Van der Valk Solar en Wattkraft bepaalden we de inhoudelijke samenstelling van het gala en zorgden we voor de technische uitwerking. De omlijsting met een grote variëteit aan entertainment zorgde voor een sfeervolle avond. Presentatoren Meike de Jong en Daniël Godinho Veiga doorkruisten de geschakelde zalen, en door een slim cameraplan en strategisch geplaatste schermen miste geen van de gasten ook maar iets van de awarduitreikingen en entertainment.

Ons speciaal voor de gelegenheid ontworpen artwork maakte het beeld compleet. De bezoekers van de avond konden daags na het event nog nagenieten van de vele door onze fotograaf geschoten foto’s én een aftermovie waarin hoogtepunten, sfeer en awardwinnaars nog eens uitgebreid aan bod kwamen. Een aftermovie die voor de organisatie in de aanloop van de volgende editie van het event in te zetten is als teaser.

 

Aftermovie

Foto’s