NVVB Congres

Type event: Congressen Soort event: Live Datum: 01/06/2022 Locatie: Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst Branche: Overheid

Het NVVB congres is een vertrouwd project om weer onze bijdrage aan te mogen leveren. Samen met onze collega’s van Time to Speak en Sem Productions hebben we een naadloze ervaring van showtechniek, projectmanagement, regie en content verzorgd. Gedurende de twee dagen dat het congres duurde maakten we opnames van alle programmaonderdelen, zodat we onder andere de volgers van de Nederlandse vereniging voor Burgerzaken op LinkedIn op de hoogte konden houden van alles wat er die dag gebeurd was.

Aftermovies monteren en ondertitelen we direct op locatie, zodat we zeker weten dat we in het momentum van het event blijven en daarmee creëren we een enorm bereik! Zo ook bij het NVVB Congres. Voorafgaand aan dit congres hebben we de contentstrategie bepaald en door middel van scripts en shotlists is de look en feel van de video’s bepaald. We hebben niet alleen content gemaakt voor de aftermovie, maar bijvoorbeeld ook waardevolle beelden gedraaid voor het volgende event. Zo namen we met dagvoorzitter Astrid Joosten alvast een vooraankondiging op van het congres in 2023 waar we nu alweer zin in hebben!