Specialisme: Regie

Regie: de cruciale schakel tussen inhoud en techniek

 

Altijd een spannend moment, als na alle voorbereidingen eindelijk de dag aanbreekt waarop uw event plaatsvindt! Spannend, want u krijgt maar één kans om uw gasten te raken! Tijdens een evenement komen er veel factoren tegelijk samen. Ontzorg uzelf en geef de regie tijdens uw evenement uit handen.

 

Regisseurs vormen de schakel tussen alle onderdelen van uw event en maken er een samenhangend en dynamisch geheel van. Tijdens het evenement geven de regisseurs verschillende cues voor bijvoorbeeld het schakelen tussen camera’s of het instarten van een beeld- of geluidsfragment. Regisseurs zijn onmisbaar om op het moment suprême impact te maken. Uw evenement is bij onze ervaren regisseurs in vertrouwde handen.

Profiteren van de specialistische kennis van onze regisseurs?

Neem contact op

Waar kunt u onze regisseurs voor inschakelen?

 

Onze regisseurs hebben ruime televisie-ervaring en beschikken over een zeer specifieke set aan vaardigheden. Ze verbinden de on- en offline wereld met elkaar en zorgt voor de juiste informatiestroom. Ook pakken ze het contact op met technici, artiesten, sprekers en hosts. Voorafgaand aan het event spreekt de regisseur met de redactie de inhoud door. Zo weet hij of zij precies wat er op het programma staat en wat er nodig is om maximale impact te creëren. Tijdens de technische doorloop geven onze regisseurs de betrokkenen tijd op het podium. Dankzij het regieschema weet iedereen wel wat ze moeten doen, maar oefenen voor het grote moment is cruciaal. Iedereen moet voldoende tijd en aandacht krijgen om te weten wat ze moeten doen. Zeker bij onervaren sprekers helpt het om het podium en de setting te laten voelen. Onze ervaren regisseurs stellen iedereen op zijn/haar gemak en delen tips zodat iedereen optimaal presteert. Zo maken we van uw event een doorslaand succes!

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Naast regie zijn wij gespecialiseerd in:

Evenemententechniek Videoproductie Eventplatform/IT Projectmanagement Contentcreatie Eventsupport Hospitality Redactie