Specialisme: Videoproductie

Breng uw boodschap helder en krachtig over met video’s en animaties

 

Waarom kiezen voor een videoproductie? Het bekijken van een video is laagdrempeliger dan het lezen van een tekst. Video’s zijn daarom een krachtig middel om uw verhaal over te brengen. Het zorgt ervoor dat uw boodschap helder, samenhangend en inspirerend is. Video zorgt er bovendien voor dat uw merkbekendheid verbetert en de merkbeleving wordt versterkt. Ook draagt video bij aan het verhogen van de conversie, het vinden van nieuw personeel of het binden van bestaand personeel en een impactvol evenement.

 

Onze experts in videocommunicatie brengen u met video’s en animaties op een vernieuwende manier in beeld bij uw doelgroep. Van bedrijfsfilm tot e-learning, van dronevideo tot aftermovie, en van productvideo tot commercial. We helpen u graag bij elke uitdaging!

Benieuwd hoe u kunt profiteren van de kracht van videoproductie?

Neem contact op

Onze aanpak

  1. We onderzoeken eerst het doel. Wat wilt u bereiken met de video? Leadgeneratie, naamsbekendheid verhogen, verbeteren van de interne communicatie of het efficiënter opleiden van uw personeel? Het zijn allemaal verschillende doelen die elk een eigen aanpak nodig hebben om tot een optimaal resultaat te komen.
  2. Wie wilt u bereiken? Om ervoor te zorgen dat de videoboodschap goed overkomt is het belangrijk om te weten wie uw doelgroep is. Elke doelgroep vraagt om een andere aanpak.
  3. Wat is uw boodschap? Het is belangrijk dat er een heldere boodschap wordt geformuleerd. Onze professionals denken met hun ruime ervaring graag met u mee en zoeken naar verhalen die verbinden en inspireren.
  1. Het opstellen van een script vormt een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Dit script beschrijft stap voor stap de opbouw van de video. Pas wanneer het script is besproken en is goedgekeurd gaan we over tot de volgende fase.
  2. De productie. Aan de hand van het script gaan we starten met de productie. Als fullservice bureau hebben wij alle expertises in huis om een perfecte video voor u neer te zetten.
  3. De oplevering en distributie. Naast de oplevering van de video vormt ook de distributie van de video een belangrijk onderdeel in het traject. Onze professionals denken mee over de juiste kanalen die ingezet moeten worden om uw doelgroep optimaal te bereiken.

Waar kunt u onze professionals in videoproductie voor inschakelen?

Corporate video/ bedrijfsfilm

Wervingsvideo

Dronevideo

Animatie

Trainingsvideo

Videocampagne

E-learning video

Webinar

Commercial

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Naast videoproductie zijn wij gespecialiseerd in:

Regie Evenemententechniek Eventplatform/IT Projectmanagement Contentcreatie Hospitality Eventsupport Redactie