Specialisme: Redactie

Boei en bind uw bezoekers met een dynamisch en spannend programma

 

De grote dag breekt aan: het evenement. Alle in het voortraject gestopte tijd en energie komt samen. Spannend, want u krijgt maar één kans om uw bezoekers te raken. U heeft specifieke doelen voor ogen die u wilt bereiken met een impactvol event.

 

Een goede inhoudelijke voorbereiding bepaalt mede het succes van uw event. Onze redactie helpt u graag. Zij geven het inhoudelijke programma van uw event vorm en vervullen daarbij veelzijdige rollen. Soms volstaat een brainstormsessie om het bedrijf of organisatie een duwtje in de rug te geven. Een andere keer verzorgen wij de volledige redactie en creëren wij het inhoudelijke programma van A tot Z. Afhankelijk van uw vraag of uitdaging denken onze specialisten graag met u mee. Door onze ervaren redacteuren in te zetten tilt u het event naar een hoger niveau!

Brainstormen met één van onze redactieleden?

Neem contact op

Waar kunt u onze redactie voor inschakelen?

 

Onze redactie heeft jarenlange ervaring en kijkt kritisch naar de inhoud van uw event. Wat komt erin, wat laten we weg? Hoe maken we uw event zo spannend en dynamisch mogelijk? Hoe houden we de kijkers tot de laatste minuut geboeid? Zij denken mee over het creatieve concept en geven advies op maat. Wij werken daarbij niet met vaste formats. Een bezoeker moet namelijk elke keer opnieuw worden verrast!

 

Daarnaast doet onze redactie research en hebben zij vooraf contact met de sprekers. Het is belangrijk om vooraf contact te hebben met alle gasten en sprekers die op het podium komen. Tijdens zo’n gesprek informeert onze redactie alle sprekers over hun rol zodat zij weten wat er van hen verwacht wordt tijdens de uitzending en goed voorbereid zijn. Ook schrijven onze redacteurs soms het inhoudelijke draaiboek voor de dagvoorzitter. Dit draaiboek kan gezien worden als het script van uw event. In het inhoudelijke draaiboek staan onder andere de teksten van de dagvoorzitter. Van aankondigingsteksten van gasten tot de lijn van een vraaggesprek. Kortom, zij zorgen ervoor dat uw boodschap goed overkomt én blijft hangen zodat u uw doelen bereikt.

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Naast redactie zijn wij gespecialiseerd in:

Evenemententechniek Videoproductie Eventplatform/IT Projectmanagement Contentcreatie Hospitality Regie Eventsupport