Specialisme: Hospitality

Een gastvrije ontvangst en goede catering voor crew en bezoekers

 

Of u nu een open dag, personeelsevent, een vergadering of een kick-offmeeting organiseert, u wilt dat het een bijzondere belevenis voor de bezoekers is. De aankleding en branding bepaalt in grote mate de uitstraling naar het publiek toe. Echter minstens net zo belangrijk is het personeel en hospitality. Hoe geeft u uw bezoekers een warm welkom? En hoe zorgt u dat de crew optimaal functioneert? Oftewel, hoe zorgt u voor de juiste hospitality tijdens uw event?

 

Wij geloven dat het optimaal inrichten van uw hospitality tijdens uw evenement u en uw bedrijf of organisatie nog succesvoller maakt. Onze professionals blinken uit in hun vak, passen bij het karakter van uw bedrijf en denken met u mee. Ze nemen graag alle ondersteunende taken voor u uit handen. Wij geven uw medewerkers en uw gasten volop aandacht, zodat zij nóg meer oog hebben voor uw boodschap. En zodat zij de verbinding voelen waar het u uiteindelijk om te doen is!

Ondersteuning nodig bij hospitality?

Neem contact op

Onze hospitalityservices op uw event

 

Besteedt u de hospitality uit aan Time to Speak, dan zorgen wij ervoor dat zowel de bezoekers als de sprekers en uw medewerkers goed verzorgd worden. Wij zorgen dat alles klopt: gastheren en gastvrouwen, een warme ontvangst en een vraagbaak voor uw gasten (fysiek, maar ook online), kleedkamers, make-up en styling voor de sprekers of artiesten. Catering voor de crew en voor de deelnemers (op de eventlocatie, maar ook bij hen thuis via bezorgservice), maar ook de schoonmaakservice. Als opdrachtgever vervult u alleen de regierol, wij regelen de rest. U hebt geen zorgen meer over randzaken en u hebt alle aandacht voor uw doelen.

Alle expertises in eigen huis

Als fullservice evenementenbureau hebben wij alle expertises in huis om u op een vernieuwende manier in beeld bij én in verbinding te brengen met uw stakeholders. Live, online of hybride. Naast hospitality zijn wij gespecialiseerd in:

Videoproductie Regie Evenemententechniek Eventplatform/IT Projectmanagement Contentcreatie Eventsupport Redactie