Talkshow organiseren?

Breng jouw boodschap met een talkshow over de bühne in een krachtig format

 

Wil je jouw organisatie op een dynamische manier profileren en jouw boodschap goed over de bühne brengen? Dan is een talkshow een perfect format voor je. Talkshows op tv zijn momenteel populairder dan ooit. Beau, Jinek, Pauw, Humberto, OP1… er wordt iedere avond wel een spraakmakende programma uitgezonden. Een talkshow is een interactief evenement waarbij meerdere tafelgasten in een professionele studio met elkaar in gesprek gaan.

 

Ook voor jouw bedrijf of organisatie kan een talkshow een zeer interessant format zijn. Als fullservice evenementenbureau hebben we alle expertise in huis om samen met je een spannend, afwisselend programma neer te zetten en in beeld bij en verbinding te blijven met jouw doelgroep. Onze experts hebben jarenlange televisie-ervaring en weten precies hoe ze jouw programma kunnen omtoveren op het niveau van een televisieshow. Zo kan je gebruik maken van onze studio’s en customizen wij het decor zodat het past bij jouw merkidentiteit. Wij zorgen voor volwaardig en dynamisch programma dat een onvergetelijke indruk achterlaat!

Wil jij weten hoe een talkshow jouw merk een boost geeft?

Neem contact op

Time to Speak: Je onestopshop voor een talkshow met impact

 

Onze kracht zit in onze onestopshop-formule. Aangezien wij alle specialisten in huis hebben ben je niet afhankelijk van derden. Zo denken onze redacteuren strategisch na over de inhoud en de opbouw van het programma, maar ook over de communicatie voor, tijdens en na de talkshow. Onze technici zorgen dat geluid, beeld en streaming goed uitgelicht en perfect in orde zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om presentaties te tonen die jouw boodschap versterken. Onze cameramensen en regisseurs maken je talkshow volledig op maat zodat je maximale impact creëert. Ook zijn de hosts en sprekers een belangrijke factor bij een succesvolle talkshow! Time to Speak heeft in haar database verschillende gerenommeerde hosts/sprekers. Je kunt ook je eigen sprekers/presentator inzetten, wij ondersteunen dan de interactie met de deelnemers als sidekick.

 

Tot slot kan je gebruik maken van onze studio’s door heel Nederland. Belangrijk, want de studio vormt het hart van een impactvolle talkshow. In de studio bepalen we namelijk de setting en look en feel van het event. Het is dus heel sfeerbepalend. Kortom, Time to Speak helpt je om jouw deelnemers geboeid te houden en zet een inspirerende talkshow voor je neer!

Live, online of hybride?

Wil je de talkshow in de studio of bij je op locatie livestreamen? Geen probleem! Wij maken er een hybride variant van. Hierdoor sla je een brug tussen offline en online: tijdens de show zijn mensen in de studio/op locatie aanwezig, maar je hebt ook digitaal publiek. Om beide groepen te boeien en te raken, is het van belang dat de show interactief is. Door gebruik te maken van ons platform is er volop ruimte om interactie te creëren met het publiek. Laat het publiek bijvoorbeeld via audio en/of video een bijdrage leveren tijdens de talkshow of laat hen meedoen aan diverse polls. Laat in een filmpje zien hoe je nieuwste product geproduceerd wordt. Interview klanten in hun eigen zaak naar hun ervaringen met jouw organisatie. Toon heldere animaties om ingewikkelde processen uit te leggen. Vrijwel alles kan, en dat terwijl jouw kijker geboeid blijft. Door meerdere tafelgasten en het schakelen naar verschillende locaties ontstaat een impactvolle dynamiek. Wij maken van jouw talkshow een ware beleving!

Breng jouw boodschap met een talkshow over de bühne in een krachtig format
Breng jouw boodschap over met een talkshow
Breng jouw boodschap met een talkshow over de bühne in een krachtig format
Een talkshow is een interactief evenement waarbij meerdere tafelgasten in een professionele studio met elkaar in gesprek gaan.

Klaar om een impactvolle talkshow te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Webinars Congressen Open dagen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen Bedrijfsfeest