Talkshow organiseren?

Breng uw boodschap met een talkshow over de bühne in een krachtig format

 

Wilt u uw organisatie op een dynamische manier profileren en uw boodschap goed over de bühne brengen? Dan is een talkshow een perfect format voor u. Talkshows op tv zijn momenteel populairder dan ooit. Beau, Jinek, Pauw, Humberto, OP1… er wordt iedere avond wel een spraakmakende programma uitgezonden. Een talkshow is een interactief evenement waarbij meerdere tafelgasten in een professionele studio met elkaar in gesprek gaan.

 

Ook voor uw bedrijf of organisatie kan een talkshow een zeer interessant format zijn. Als fullservice evenementenbureau hebben we alle expertise in huis om samen met u een spannend, afwisselend programma neer te zetten en in beeld bij en verbinding te blijven met uw doelgroep. Onze experts hebben jarenlange televisie-ervaring en weten precies hoe ze uw programma kunnen omtoveren op het niveau van een televisieshow. Zo kunt u gebruik maken van onze studio’s en customizen wij het decor zodat het past bij uw merkidentiteit.  Wij zorgen voor volwaardig en dynamisch programma dat een onvergetelijke indruk achterlaat!

Wilt u weten hoe een talkshow uw merk een boost geeft?

Neem contact op

Time to Speak: uw onestopshop voor een talkshow met impact

 

Onze kracht zit in onze onestopshop-formule. Aangezien wij alle specialisten in huis hebben bent u niet afhankelijk van derden. Zo denken onze redacteuren strategisch na over de inhoud en de opbouw van het programma, maar ook over de communicatie voor, tijdens en na de talkshow. Onze technici zorgen dat geluid, beeld en streaming goed uitgelicht en perfect in orde zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om presentaties te tonen die uw boodschap versterken. Onze cameramensen en regisseurs maken uw talkshow volledig op maat zodat u maximale impact creëert. Ook zijn de hosts en sprekers een belangrijke factor bij een succesvolle talkshow! Time to Speak heeft in haar database verschillende gerenommeerde hosts/sprekers. U kunt ook uw eigen sprekers/presentator inzetten, wij ondersteunen dan de interactie met de deelnemers als sidekick.

 

Tot slot kunt u gebruik maken van onze studio’s door heel Nederland. Belangrijk, want de studio vormt het hart van een impactvolle talkshow. In de studio bepalen we namelijk de setting en look en feel van het event. Het is dus heel sfeerbepalend. Kortom, Time to Speak helpt u om uw deelnemers geboeid te houden en zet een inspirerende talkshow voor u neer!

Live, online of hybride?

Wilt u de talkshow in de studio of bij u op locatie livestreamen? Geen probleem! Wij maken er een hybride variant van. Hierdoor slaat u een brug tussen offline en online: tijdens de show zijn mensen in de studio/op locatie aanwezig, maar u heeft ook digitaal publiek. Om beide groepen te boeien en te raken, is het van belang dat de show interactief is. Door gebruik te maken van ons platform is er volop ruimte om interactie te creëren met het publiek. Laat het publiek bijvoorbeeld via audio en/of video een bijdrage leveren tijdens de talkshow of laat hen meedoen aan diverse polls. Laat in een filmpje zien hoe uw nieuwste product geproduceerd wordt. Interview klanten in hun eigen zaak naar hun ervaringen met uw organisatie. Toon heldere animaties om ingewikkelde processen uit te leggen. Vrijwel alles kan, en dat terwijl uw kijker geboeid blijft. Door meerdere tafelgasten en het schakelen naar verschillende locaties ontstaat een impactvolle dynamiek. Wij maken van uw talkshow een ware beleving!

Klaar om een impactvolle talkshow te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Webinars Congressen Open dagen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen