Studio2 Meppel

De perfecte setting voor grote en kleine events

 

Studio2 in Meppel is de perfecte match wanneer je op zoek bent naar een moderne en ingerichte studio. De studio is uitermate geschikt voor het maken van diverse uitzendingen. Onze opdrachtgevers zijn fan van de moderne, industriële sfeer van Studio2 als decor voor hun personeelsfeesten, productlanceringen, congressen en hybride of online events.

 

Het is een multifunctionele studio: ideaal voor zowel kleinschalige als grote hybride of online events: geschikt voor elk denkbaar event. Van strakke televisie-uitzending met autocue tot groot bedrijfsfeest, van dynamische talkshow met een band tot de opname van een bedrijfsfilm met green screen effecten. Vrijwel alles is hier mogelijk op het gebied van beeld, licht, geluid en decor.

 

Locatie

Studio2
Steenwijkerstraatweg 10
7942 HP Meppel
Website: studio2.nu

Ben jij op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van jouw event?

Neem contact op
Geschikt voor elk denkbaar event

Vergaderen in Studio2

Op zoek naar een vergaderzaal of stijlvolle locatie met eindeloze mogelijkheden? Een plek waar je met een grotere groep mensen terecht kunt en waar je samen geniet van optimale geluidsomstandigheden en de beste catering? Dit kan in 1 van de zalen van Studio2.

Een vergaderzaal en stijlvolle locatie met eindeloze mogelijkheden

Opnamestudio

Maak kennis met onze adembenemende opnamestudio! Hier vind je alles wat nodig is voor een professionele uitzending; van een grote gesprekstafel en tientallen camera’s tot kleedkamers, studioverlichting en complete regie. Dat maakt onze ‘studio’ dé plek voor het opnemen en uitzenden van hoogwaardige videocontent.

Studio2 in Meppel is de perfecte match wanneer je op zoek bent naar een moderne en ingerichte studio.

Events

Studio2 is dé plek voor al jouw (bedrijfs)events! Of je nu een training, meeting, borrel of vergadering organiseert; in Studio2 kan het allemaal. En dat in een stijlvolle setting, met de beste techniek én alle benodigde professionals binnen handbereik. Zo ben jij verzekerd van een topevent dat je bezoekers niet snel zullen vergeten!

Waarom kiezen voor Studio2 als eventlocatie?

 

  • Modern ingerichte studio waar vrijwel alles mogelijk is
  • Persoonlijke branding mogelijk van alle ruimtes inclusief het buitenterrein
  • Grote opnamestudio met plek voor 150 man met o.a. aparte regieruimte
  • Visagieruimte, kleedkamer en werkplekken aanwezig
  • Uitgebreide catering mogelijk
  • Zeer goed bereikbaar vanaf A28 en A32
  • Gratis parkeren op ons grote eigen parkeerterrein

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio2 is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Je kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heb je een bijzondere locatie in gedachten, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor jou!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor je in en creëren een setting waarmee je maximale impact genereert. Of je nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en jouw doelen mee over de complete invulling en aankleding van jouw event. Wij nemen je graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Studio2 Meppel: de perfecte match voor personeelsfeesten, congressen en meer

Kom langs en ervaar!

We geven je helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kan je onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met je zitten om al je wensen in beeld te brengen en je rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we je graag rond en kan je direct al je vragen stellen.

Plan nu jouw afspraak in