Studio2 Meppel
De perfecte setting voor grote en kleine events

 

Studio2 in Meppel is de perfecte match wanneer u op zoek bent naar een moderne en ingerichte studio. De studio is uitermate geschikt voor het maken van diverse uitzendingen. Onze opdrachtgevers zijn fan van de moderne, industriële sfeer van Studio2 als decor voor hun personeelsfeesten, productlanceringen, congressen en hybride of online events.

 

Het is een multifunctionele studio: ideaal voor zowel kleinschalige als grote hybride of online events: geschikt voor elk denkbaar event. Van strakke televisie-uitzending met autocue tot groot bedrijfsfeest, van dynamische talkshow met een band tot de opname van een bedrijfsfilm met green screen effecten. Vrijwel alles is hier mogelijk op het gebied van beeld, licht, geluid en decor.

 

Locatie

Studio2
Steenwijkerstraatweg 10
7942 HP Meppel

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Studio2 als eventlocatie?

 

  • Modern ingerichte studio waar vrijwel alles mogelijk is
  • Persoonlijke branding mogelijk van alle ruimtes inclusief het buitenterrein
  • Grote opnamestudio met plek voor 150 man met o.a. aparte regieruimte
  • Visagieruimte, kleedkamer en werkplekken aanwezig
  • Uitgebreide catering mogelijk
  • Zeer goed bereikbaar vanaf A28 en A32
  • Gratis parkeren op ons grote eigen parkeerterrein

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio2 is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor u!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in