Open dag organiseren?

Creëer extra impact met een bijzondere open dag 

 

Wilt u een inspirerende open dag organiseren? Maar weet u niet hoe u dit op een waardige en professionele manier aanpakt? Laat u bijstaan door Time to Speak.

 

Door onze brede kennis over en jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij hoe wij succesvolle open dagen organiseren. Wij begrijpen dat dit een belangrijke gebeurtenis voor u is en willen u daarom graag volledig ontzorgen. Alles zodat u rustig kunt genieten van deze bijzondere gebeurtenis. Het is ook mogelijk om ons voor enkele onderdelen om ondersteuning te vragen. Geen enkele open dag is gelijk. Daarom werken wij altijd met een concept op maat: passend bij uw bedrijf of organisatie, uitstraling, doelstellingen, budget en doelgroep. Zo brengen we u op een creatieve en duurzame manier in beeld bij en verbinding met uw doelgroep. Live, online of hybride.

Wilt u een inspirerende open dag organiseren?

Neem contact op

Maximale impact creëren met uw open dag

 

Schakelt u ons in voor de organisatie, dan begint onze samenwerking altijd met het bepalen van het juiste concept. Welke doelen wilt u bereiken? Hoe zorgen we voor een optimale invulling? Hoe maken we er een unieke belevenis voor uw bezoekers van? Werkt u met sponsoren, dan bekijken we ook hoe we extra waarde voor hen kunnen toevoegen.

 

Een open dag is bij uitstek zeer geschikt om sfeer te proeven en meer informatie op te vragen. Wij kijken verder dan de standaardoplossingen. Geen clichés maar creatieve concepten die passen bij uw bedrijf of organisatie en uw relaties. Wij creëren een totaalbeleving waar uw relaties lang over napraten.

Onestopshop voor uw open dag 

 

Hoe fijn is het als u zich op deze belangrijke dag nergens druk om hoeft te maken? Dat u zich volledig kunt richten op uw relaties, terwijl alles tot in de puntjes is geregeld? Als hét fullservice evenementenbureau met alle expertise in eigen huis, kunnen wij u op alle vlakken van de organisatie van uw open dag te ondersteunen. Van concept en programma tot locatie en aankleding. Van bannering en signing tot catering en hospitality, bijvoorbeeld in de vorm van foodtrucks. En van alle eventtechniek (beeld, geluid en led-schermen) tot de volledige marketing. Ticketing, merchandise, entertainment, beveiliging, sprekers, aftermovies, fotografie, redactie, contentcreatie… we hebben alle expertise in eigen huis.


Zie ons als een onestopshop waarbij u zelf bepaalt of u de volledige eventorganisatie aan ons uitbesteedt, of alleen de activiteiten waarvoor u zelf niet genoeg tijd of expertise tot uw beschikking heeft. Alles is bespreekbaar!

Neem contact op

Type Events

Webinars Talkshows Congressen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen