Open dag organiseren?

Creëer extra impact met een bijzondere open dag 

 

Wil je een inspirerende open dag organiseren? Maar weet je niet hoe je dit op een waardige en professionele manier aanpakt? Laat je bijstaan door Time to Speak.

 

Door onze brede kennis over en jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij hoe wij succesvolle open dagen organiseren. Wij begrijpen dat dit een belangrijke gebeurtenis voor je is en willen je daarom graag volledig ontzorgen. Alles zodat je rustig kunt genieten van deze bijzondere gebeurtenis. Het is ook mogelijk om ons voor enkele onderdelen om ondersteuning te vragen. Geen enkele open dag is gelijk. Daarom werken wij altijd met een concept op maat: passend bij jouw bedrijf of organisatie, uitstraling, doelstellingen, budget en doelgroep. Zo brengen we je op een creatieve en duurzame manier in beeld bij en verbinding met jouw doelgroep. Live, online of hybride.

Wil jij een inspirerende open dag organiseren?

Neem contact op

Maximale impact creëren met jouw open dag

 

Schakel je ons in voor de organisatie, dan begint onze samenwerking altijd met het bepalen van het juiste concept. Welke doelen wil je bereiken? Hoe zorgen we voor een optimale invulling? Hoe maken we er een unieke belevenis voor jouw bezoekers van? Werk je met sponsoren, dan bekijken we ook hoe we extra waarde voor hen kunnen toevoegen.

 

Een open dag is bij uitstek zeer geschikt om sfeer te proeven en meer informatie op te vragen. Wij kijken verder dan de standaardoplossingen. Geen clichés maar creatieve concepten die passen bij jouw bedrijf of organisatie en jouw relaties. Wij creëren een totaalbeleving waar jouw relaties lang over napraten.

Creëer extra impact met een bijzondere open dag
Creëer extra impact met een bijzondere open dag
Spectaculaire opening Neele-Vat: dronevideo en live registratie
Professionele ondersteuning voor een inspirerende open dag

Onestopshop voor jouw open dag 

 

Hoe fijn is het als je op deze belangrijke dag nergens druk om hoeft te maken? Dat jij je volledig kunt richten op jouw relaties, terwijl alles tot in de puntjes is geregeld? Als hét fullservice evenementenbureau met alle expertise in eigen huis, kunnen wij je op alle vlakken van de organisatie van jouw open dag te ondersteunen. Van concept en programma tot locatie en aankleding. Van bannering en signing tot catering en hospitality, bijvoorbeeld in de vorm van foodtrucks. En van alle eventtechniek (beeld, geluid en led-schermen) tot de volledige marketing. Ticketing, merchandise, entertainment, beveiliging, sprekers, aftermovies, fotografie, redactie, contentcreatie… we hebben alle expertise in eigen huis.


Zie ons als een onestopshop waarbij je zelf bepaalt of je de volledige eventorganisatie aan ons uitbesteedt, of alleen de activiteiten waarvoor je zelf niet genoeg tijd of expertise tot je beschikking hebt. Alles is bespreekbaar!

Neem contact op

Type Events

Webinars Talkshows Congressen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen Bedrijfsfeest