Veilig en betrouwbaar platform

Online bijeen via het platform van Time to Speak

Organiseer je een online of hybride event? Dan wil je natuurlijk dat dit 100 procent veilig is. Dat alleen genodigden kunnen inloggen, dat er geen datalek kan ontstaan en dat er geen ongenode gasten kunnen meekijken. Als je een online vergadering of ALV organiseert, kunnen er daarnaast nog andere veiligheidsaspecten een rol spelen. Je hebt bijvoorbeeld de wens dat deelnemers anoniem kunnen stemmen, rechtsgeldigheid speelt een grote rol en je wilt wellicht registreren wie er deelneemt. In al deze aspecten voorziet ons unieke Timetospeak.platform. Wij zorgen ervoor dat deelnemers op ons unieke platform of via onze app kunnen chatten, stemmen, maar vooral een prettig online of hybride event beleven!

Veilig inloggen

Wij vinden het belangrijk dat jouw online evenement veilig en discreet kan plaatsvinden. De servers waarop ons platform werkt, staan allemaal in Europa en zijn streng beveiligd. Ze voldoen aan alle Europese richtlijnen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw data in veilige, vertrouwde handen is. Daarnaast is ons volledig in Nederland ontwikkelde platform veilig in gebruik, en alleen toegankelijk voor mensen die zijn uitgenodigd. Door middel van zogenaamde tweefactor authenticatie weten we zeker dat alleen genodigden in het platform kunnen. Zonder uitnodiging is het event niet vindbaar. Ons platform bevat high-tech beveiligingen om ongewenst meekijken te voorkomen.

Anoniem stemmen

Soms zijn er bepaalde stemmingen die gevoelig liggen. Bijvoorbeeld bij stemmingen over personen, tijdens verkiezingen voor het bestuur van een vereniging, of bij politieke partijen. Het is dan soms aan te raden om gebruik te maken van anoniem stemmen. Wanneer je gebruik maakt van een van onze moderators behoort anoniem stemmen ook tot de mogelijkheden. De moderator is de spil tussen de voorzitter en/of bestuur en de deelnemers van de vergadering. Alleen de moderator ziet wie er gestemd heeft en wat er gestemd is. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van een externe moderator die door ons verzorgd wordt. De uitslag van de stemming is realtime in beeld zodra deze gesloten wordt.

Gewogen stemmingen

Gewogen stemmingen zijn een uniek onderdeel van ons platform waarmee we ons onderscheiden. Waar andere platforms één stem per deelnemer kunnen uitgeven, is het bij ons platform mogelijk om elke deelnemer een eigen stemgewicht mee te geven. Misschien wil je bij bepaalde stemmingen iemand een halve stem geven? Of juist meerdere volmachten uitgeven? Bij ons platform is het allemaal mogelijk!

Verwerkersovereenkomst

Wij sluiten een verwerkersovereenkomst met je, zodat we gemachtigd zijn om met jouw data te werken. We bepalen in deze overeenkomst samen welke data wordt opgeslagen en hoe lang we deze data bewaren. De privacy van jouw deelnemers is gewaarborgd, want ons platform en de registratie van persoonsgegevens is volledig AVG-proof. Zo garanderen wij je een zorgeloos evenement.

Accreditatie

Ben jij aanbieder van trainingen en opleidingen, en moet je hierbij accreditatiepunten toekennen aan jouw deelnemers? Ook daarin voorziet ons platform. Door gebruik te maken van ons platform kan jij je training verzorgen en de deelnemende leden nadien accreditatiepunten toekennen. Individuele deelname aan de bij- of herscholing wordt door ons platform gelogd. Dit in tegenstelling tot vele andere online tools die individuele deelname vaak niet loggen. Na afloop van jouw training ontvang je het complete logboek, en op basis hiervan kunt u eenvoudig accreditatiepunten toekennen.

Rechtsgeldig stemmen

Organiseer je een (aandeelhouders)vergadering of een ALV, dan is het van belang dat deelnemers rechtsgeldig kunnen stemmen. Via ons platform voeg je eenvoudig een stemming toe, die vervolgens in beeld verschijnt bij alle deelnemers met stemrecht. De moderator ziet precies hoeveel deelnemers gestemd hebben en de uitslagen zijn direct bekend. Ons platform registreert en logt automatisch de complete vergadering. Informatie kan achteraf niet gewijzigd worden, wat zorgt voor veilige online vergaderingen waarbij het stemmen volledig rechtsgeldig is.

Support

Natuurlijk wil je dat jouw event vlekkeloos verloopt. Daar zorgen wij voor met ons supportteam. Wij bieden daarmee niet alleen support aan onze opdrachtgevers, maar ook aan de deelnemers. Niet iedereen heeft dezelfde digitale vaardigheden, daarom staan wij klaar om uitdagingen met bijvoorbeeld inloggen te verhelpen.

Vragen over de veiligheid?

Heb je vragen over de manier waarop ons platform beveiligd is? Stel ze gerust!

Neem contact op