Webinar organiseren?

Een webinar voor toegankelijke lezingen, productdemo’s en e-learnings

 

Met een webinar kan je op een toegankelijke manier jouw kennis delen. Het is laagdrempelig voor jouw publiek en is behalve voor lezingen, productlanceringen en masterclasses ook in te zetten voor e-learning én als onderdeel van jouw salesfunnel. Het grote voordeel webinar is dat mensen vanaf iedere locatie mee kunnen doen. Hierdoor is de drempel om het bij te wonen erg laag. Dat zorgt vaak voor een grote opkomst.

 

Als fullservice evenementenbureau helpen we je graag met het format en technische ondersteuning, maar je kan ook gebruik maken van onze studio’s om het webinar op te nemen en ons inschakelen voor het uitnodigingsproces en contentcreatie. Wij hebben alle specialisten in huis om jouw webinar compleet naar wens en volledig verzorgd op te nemen. Onze specialisten denken graag met jou mee en voorzien je van handige tips en persoonlijk advies zodat de uitzending naar een hoger niveau wordt gebracht. Door gebruik te maken van onze specialisten pak je de aandacht en hou je de belangstelling van jouw doelgroep vast. Wij brengen je op een creatieve en duurzame manier in beeld bij en verbinding met jouw doelgroep.

Wil jij je webinar naar een hoger niveau tillen?

Neem contact op

Een webinar organiseren via ons unieke platform

 

Sprekers, video en audio, hosting: alles moet tot in de puntjes geregeld zijn om een succesvol webinar te organiseren. Het gaat verder dan de reguliere tools die er zijn voor videomeetings. Er zijn vaak grote aantallen mensen tegelijk aan het livestreamen. Dit vraagt om een betrouwbare tool die kwalitatief goed beeld en audio kan realiseren. Daarnaast vragen de inhoud en opzet van een webinar vaak om specifieke functionaliteiten die een reguliere tool vaak niet biedt. Ons platform biedt hierin dé uitkomst. Denk aan de mogelijkheid om deelnemers te laten registreren, het regisseren van presentaties en interactie creëren door middel van een Q&A. Daarnaast kunnen wij het webinar voor je opnemen. Dat geeft je de kans om een ‘replay’ te versturen als extra contactmoment met jouw doelgroep.

 

Daarnaast is de mogelijkheid voor accreditatie vaak een reden voor opdrachtgevers om ons in te schakelen. Ons unieke platform kan precies monitoren wie er deelneemt en registreert ook of mensen online blijven en of ze bepaalde onderdelen actief hebben bekeken. Door ons platform in te zetten, weet je dus precies of iemand zijn accreditatiepunten heeft verdiend. Kortom, ons platform biedt je de zekerheid dat je om de techniek niet druk hoeft te maken. Hierdoor kan jij je volledig richten op de inhoud.

Remark Group pakt het groots aan met online training
Hybride symposium Hollister: verbindend en innovatief
Een evenement organiseren met impact
Een webinar voor toegankelijke lezingen, productdemo’s en e-learnings

Klaar om een impactvol webinar te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Talkshows Congressen Open dagen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen Bedrijfsfeest