Vergadering organiseren?

Een efficiënte en inspirerende vergadering met een betrokken achterban

 

Vergadermoeiheid, slecht gemaakte afspraken, veel gepraat met weinig resultaat… Wie enige ervaring met vergaderen heeft zal zonder problemen een lijstje met ergernissen kunnen maken. Kan dat niet beter en efficiënter? Ja dat kan! Bij Time to Speak zien we een vergadering als een prachtige manier om in beeld bij en in verbinding te komen met jouw (personeels)leden, achterban of andere stakeholders. Door gebruik te maken van ons platform tillen we jouw vergadering naar een hoger niveau en is het mogelijk om echte betrokkenheid en interactie te creëren! Als fullservice evenementenbureau nemen wij je graag het werk uit handen. Wij zorgen voor een succesvolle bijeenkomst waarin de deelnemers moeiteloos hun aandacht vasthouden, zodat je maximaal resultaat bereikt.

Wil jij een interactieve en inspirerende vergadering organiseren?

Neem contact op

Vergaderen met ons unieke softwareplatform

 

Hoe creëer ik een interactieve en inspirerende vergadering zonder mensen fysiek bij elkaar te brengen? Dit is een vraag die de afgelopen tijd veel aan ons gesteld is. Het antwoord? Door gebruik te maken van ons platform. Via ons unieke softwareplatform kunnen deelnemers meekijken, meepraten, chatten en zelfs stemmen behoort tot de mogelijkheden. Sprekers kunnen vanaf hun eigen locatie, en dus ook vanuit het buitenland, makkelijk via audio en/of video een bijdrage leveren tijdens de vergadering. Ook is het mogelijk om de vergadering verder te verrijken met bijvoorbeeld productvideo’s/ presentaties, animaties om processen te verduidelijken en opgenomen interviews.

 

Daarnaast beschikt Time to Speak over eigen studio’s door heel Nederland, waar je gebruik van kunt maken voor je vergadering. Heb je een bijzondere locatie in gedachten voor jouw vergadering, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een vergadering in het buitenland organiseren? Geen probleem. Het is bij ons mogelijk om vanaf elke gewenste locatie een studio op te bouwen. Of dit nu een speciaal ingerichte congreszaal is of je eigen kantoor, wij passen de studio volledig naar jouw wensen aan. Wij hebben alles in huis om op iedere gewenste locatie een professionele setting voor jouw vergadering te creëren, zodat je maximaal rendement behaalt.

 

Wij zorgen voor de technische ondersteuning, maar denken ook graag mee over de vorm en de inhoud. Onze experts weten precies op welke momenten je het beste om interactie kunt vragen of op welke momenten het goed is om een eerder opgenomen filmpje in te starten. Samen organiseren we een unieke vergadering, ALV of aandeelhoudersvergadering waarmee je maximale impact creëert.

Fullservice organisatie van jouw live, online of hybride vergadering

Als fullservice evenementenbureau helpen wij bedrijven, verenigingen en organisaties met het bedenken en organiseren van live, online en hybride vergaderingen. Zelf geloven we zeer sterk in de toegevoegde waarde van een hybride bijeenkomst, waarin een live bijeenkomst wordt verrijkt met online elementen. Dat houdt de deelnemers alert en geboeid, waardoor jij je doelen makkelijker bereikt.

Vergaderen met ons unieke softwareplatform
Professionele setting voor jouw vergadering op elke gewenste locatie
Een efficiënte en inspirerende vergadering met een betrokken achterban
Bied relevantie voor jouw achterban met een inspirerende ALV

De voordelen van online en hybride vergaderen via ons platform

 • Met dit unieke vergaderplatform kan je zonder moeilijke software online vergaderen tot wel 1500 deelnemers.
 • Het uitnodigingsproces naar jouw deelnemers kan in eigen beheer of volledig door ons worden verzorgd.
 • De gehele bijeenkomst wordt gelogd waardoor deelnemers, chatberichten en stemmingen beschikbaar zijn als logboek en verslag voor het bestuur. Dit scheelt de notulist of secretaris veel werk.
 • Alle stukken, statuten en notulen kunnen tijdens het online vergaderen op het platform worden geplaatst en ingezien.
 • Geen of minder reistijd en -kosten voor de deelnemers
 • Internationale deelnemers kunnen inbellen
 • Langer de aandacht vasthouden door meer dynamiek

Laat jij je vergadering door Time to Speak organiseren, dan profiteer je bovendien van de extra mogelijkheden die ons unieke softwareplatform biedt, waaronder:

 • Anonieme polls
 • Gewogen stemmingen
 • Aanwezigheidsregistratie
 • Accreditatiemogelijkheid
 • Veilig inloggen met tweefactor-authenticatie
 • 24/7 support

Digitaal vergaderen kent veel voordelen, maar we realiseren ons goed dat niet al je leden over dezelfde digitale vaardigheden beschikken. Om ook hen bij de vergadering te betrekken, bieden wij onze support aan tijdens de vergadering.

Klaar om een impactvolle vergadering te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Webinars Talkshows Congressen Open dagen Algemene ledenvergaderingen Bedrijfsfeest