Studio Leeuwenbergh Utrecht

Ontdek de perfecte combinatie van historische charme en moderne technologie.
Ben jij op zoek naar een sfeervolle en unieke eventlocatie midden in Nederland. Deze locatie is een monumentaal rijksmonument uit 1567 in de historische binnenstad van Utrecht.
Een exclusieve en een moderne high tech studio in een sfeervol karakteristiek gebouw met een capaciteit van 20 tot 475 personen.

Studio Utrecht is bij uitstek geschikt voor diverse soorten activiteiten, zoals (online)conferenties, webinars en talkshows. Het auditorium (met balkon) heeft een markant podium en biedt ruimte aan circa 250 personen in theateropstelling. De naastgelegen foyer is uitermate geschikt voor cateringdoeleinden. Door de flexibele inrichting behoort bijvoorbeeld een aangezeten diner voor circa 150 personen ook tot de mogelijkheden. De besloten stadstuin is een oase van rust voor uw pauze(s) en borrel na afloop van uw evenement.

Capaciteit

 • Diner: Voor 50 tot 350 personen, in vele vloeropstellingen
 • Theateropstelling: Tot 300 personen in grote zaal, met uitbreiding naar foyer tot max. 175 (gebruikmakend van live video-stream)
 • Receptie: Tot 475 personen

Locatie
Leeuwenbergh
Servaasbolwerk 1a
3512 NK Utrecht

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Voordelen van Studio Leeuwenbergh Utrecht als Eventlocatie:

 

 • Goede parkeermogelijkheden in de buurt, exclusief gebruik voor gasten van de locatie Leeuwenbergh
 • Zaal- en foyer inrichting naar wens
 • Podia met ongeëvenaarde akoestiek
 • Breakout rooms van verschillende grootte, ook in naburige locaties zoals Quinton House, Spoorwegmuseum en Sonnenborgh (<1 min. loopafstand)
 • State-of-the-art theater lichtinstallatie
 • Verschillende LED schermen (55″ tot 98″ inch)
 • Geavanceerd geluidssysteem met microfoons
 • Cinematische filmregistratie en streaming infrastructuur

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio Utrecht is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland en werken daarnaast samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Heb jij een bijzondere locatie in gedachten, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een event in het buitenland organiseren? Time to Speak kan het allemaal voor jou regelen.

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor jou in en creëren een setting waarmee je maximale impact genereert. Of je nu kiest voor een live, online of hybride event. Als full-service evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en jouw doelen mee over de complete invulling en aankleding van jouw event. Wij nemen je graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Kom langs en ervaar!

We geven je helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kun je onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met je zitten om al jouw wensen in beeld te brengen en jou rond te leiden.

Plan nu uw afspraak in