Congres organiseren?

A tot Z organisatie van jouw live, online of hybride congres

 

Of je nu meer verbinding zoekt met jouw relaties, nieuwe klanten wilt aantrekken, een hogere naamsbekendheid wilt creëren, kennis wil delen, jouw doelgroep wil inspireren of een netwerkplatform wilt bieden… Voor vrijwel ieder bedrijf or organisatie is er wel een reden om een congres te organiseren.

 

Bij de organisatie van een congres komt veel kijken, er zijn tal van factoren die invloed hebben op het slagen van een congres. Zo zijn beleving, inspiratie en interactie nog belangrijker geworden dan alleen het zenden van informatie. Als hét fullservice evenementenbureau van de toekomst weten wij exact hoe jouw congres of seminar een energieke en dynamische sfeer krijgt en onvergetelijk wordt!

 

Het begint altijd met het bepalen van het juiste concept. Welke doelen wil je bereiken? Hoe zorgen we voor een optimale invulling van jouw congres? Op welke wijze kan jij je deelnemers tijdens het congres betrekken? Hoe maak je er een unieke belevenis voor jouw doelgroep van? Hoe lever je de bezoekers maximale waarde, en hoe creëer je maximale impact? Maar ook: hoe biedt je waarde voor jouw sponsoren; hoe geef je ze een maximale Return on Investment? Door onze jarenlange ervaring in en brede kennis over de evenementenbranche hebben wij een groot (inter)nationaal netwerk opgebouwd waardoor wij je volledig kunnen ontzorgen.

Op zoek naar de optimale invulling van jouw congres?

Neem contact op

We ondersteunen je als fullservice evenementenbureau onder andere met:

Projectmanagement

Technische ondersteuning

Keynote sprekers

Sponsorwerving

Contentcreatie voor- en achteraf

Locatie (inclusief complete aankleding)

Entertainment

Hospitality (catering en begeleiding op locatie)

Ticketing op maat

Accreditatie

Live, online of hybride congres?

 

Wij organiseren congressen in verschillende vormen: live, online of hybride. Welke vorm het meest geschikt is, hangt af van jouw marketing- en communicatiedoelen. Dat is dan ook altijd het startpunt van onze samenwerking. Vanuit de inhoud en de doelen denken we met je mee over de beste vorm, het concept en het programma.

Livecongres

Wil je de bezoekers een aantal dagen volledig in de watten leggen, dan is een livecongres een goede optie. Je ontvangt de bezoekers op een mooie locatie, die wij, indien gewenst, geheel naar jouw wensen aankleden. Je kunt gebruiken maken van onze evenementenlocaties. Ook kunnen we faciliteren in gastvrouwen of gastheren voor een warme ontvangst, één of meerdere podia voor sprekers, beursstands waarop de sponsoren zich kunnen presenteren, entertainment en goede catering. Alles wat nodig is om jouw bezoekers een fantastische ervaring te bieden.

Online congres

Heb je een (internationale) doelgroep en wil je het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken om deel te nemen aan jouw congres? Dan biedt een online congres uitkomst. Dit is ook een interessante vorm als je veel internationale sprekers heeft, of als je de kosten binnen de perken wilt houden. Wij ondersteunen je bij de organisatie en bij het inrichten van een online omgeving in de door jou gewenste stijl. We zorgen voor goede streamingfaciliteiten en maken online ontmoetingen mogelijk.

Klaar om een impactvol congres te organiseren?

Neem contact op

Hybride congres

Steeds vaker organiseren we hybride congressen: een mengvorm van een live event, verrijkt met online mogelijkheden. Met ons unieke softwareplatform laten wij online en offline elkaar op een bijzondere manier versterken. Dit biedt veel meerwaarde, zowel voor jou, de bezoekers als de sponsoren.

 

In onze steeds sneller digitaliserende samenleving is namelijk een blijvende behoefte aan diepgaande kennis én aan persoonlijk contact. Maar lang niet iedereen wil nog één of meerdere dagen vrijmaken voor een congresbezoek. Door jouw congres hybride te maken biedt je deelnemers de keuze tussen live of online deelname. Dat leidt niet alleen tot een grotere opkomst, maar ook tot meer tevreden bezoekers én tot meer kennisdeling.

 

Een greep uit de voordelen van een hybride congres:

  • Meer bezoekers door tijd- en afstandsbarrières weg te nemen
  • Modulaire opties (bijvoorbeeld 1 dag live, 1 dag online) maken deelname laagdrempeliger
  • Meer kennisdeling mogelijk via parallelle sessies in (online) subzalen
  • Sponsoren gerichter onder de aandacht brengen van bezoekers (betere ROI leveren)
  • Contentcreatie achteraf om de gedeelde kennis beschikbaar te maken voor een groter publiek
Van achter de schermen, naar op het scherm!
Hollister: internationale verbinding via Time to Speak
Ontzorging van begin tot eind: laat ons jouw congres regelen
Deel van het dna van DNA

Type Events

Webinars Talkshows Open dagen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen Bedrijfsfeest