Congres organiseren?

A tot Z organisatie van uw live, online of hybride congres

 

Of u nu meer verbinding zoekt met uw relaties, nieuwe klanten wil aantrekken, een hogere naamsbekendheid wil creëren, kennis wil delen, uw doelgroep wil inspireren of een netwerkplatform wil bieden… Voor vrijwel ieder bedrijf or organisatie is er wel een reden om een congres te organiseren.

 

Bij de organisatie van een congres komt veel kijken, er zijn tal van factoren die invloed hebben op het slagen van een congres. Zo zijn beleving, inspiratie en interactie nog belangrijker geworden dan alleen het zenden van informatie. Als hét fullservice evenementenbureau van de toekomst weten wij exact hoe uw congres of seminar een energieke en dynamische sfeer krijgt en onvergetelijk wordt!

 

Het begint altijd met het bepalen van het juiste concept. Welke doelen wilt u bereiken? Hoe zorgen we voor een optimale invulling van uw congres? Op welke wijze kunt u uw deelnemers tijdens het congres betrekken? Hoe maakt u er een unieke belevenis voor uw doelgroep van? Hoe levert u de bezoekers maximale waarde, en hoe creëert u maximale impact? Maar ook: hoe biedt u waarde voor uw sponsoren; hoe geeft u ze een maximale Return on Investment? Door onze jarenlange ervaring in en brede kennis over de evenementenbranche hebben wij een groot (inter)nationaal netwerk opgebouwd waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen.

Op zoek naar de optimale invulling van uw congres?

Neem contact op

We ondersteunen u als fullservice evenementenbureau onder andere met:

Projectmanagement

Technische ondersteuning

Keynote sprekers

Sponsorwerving

Contentcreatie voor- en achteraf

Locatie (inclusief complete aankleding)

Entertainment

Hospitality (catering en begeleiding op locatie)

Ticketing op maat

Accreditatie

Live, online of hybride congres?

 

Wij organiseren congressen in verschillende vormen: live, online of hybride. Welke vorm het meest geschikt is, hangt af van uw marketing- en communicatiedoelen. Dat is dan ook altijd het startpunt van onze samenwerking. Vanuit de inhoud en de doelen denken we met u mee over de beste vorm, het concept en het programma.

Livecongres

Wilt u de bezoekers een aantal dagen volledig in de watten leggen, dan is een livecongres een goede optie. U ontvangt de bezoekers op een mooie locatie, die wij, indien gewenst, geheel naar uw wensen aankleden. U kunt gebruiken maken van onze evenementenlocaties. Ook kunnen we faciliteren in gastvrouwen of gastheren voor een warme ontvangst, één of meerdere podia voor sprekers, beursstands waarop de sponsoren zich kunnen presenteren, entertainment en goede catering. Alles wat nodig is om uw bezoekers een fantastische ervaring te bieden.

Online congres

Heeft u een (internationale) doelgroep en wilt u het zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken om deel te nemen aan uw congres? Dan biedt een online congres uitkomst. Dit is ook een interessante vorm als u veel internationale sprekers heeft, of als u de kosten binnen de perken wilt houden. Wij ondersteunen u bij de organisatie en bij het inrichten van een online omgeving in de door u gewenste stijl. We zorgen voor goede streamingfaciliteiten en maken online ontmoetingen mogelijk.

Hybride congres

Steeds vaker organiseren we hybride congressen: een mengvorm van een live event, verrijkt met online mogelijkheden. Met ons unieke softwareplatform laten wij online en offline elkaar op een bijzondere manier versterken. Dit biedt veel meerwaarde, zowel voor u, de bezoekers als de sponsoren.

 

In onze steeds sneller digitaliserende samenleving is namelijk een blijvende behoefte aan diepgaande kennis én aan persoonlijk contact. Maar lang niet iedereen wil nog één of meerdere dagen vrijmaken voor een congresbezoek. Door uw congres hybride te maken biedt u deelnemers de keuze tussen live of online deelname. Dat leidt niet alleen tot een grotere opkomst, maar ook tot meer tevreden bezoekers én tot meer kennisdeling.

 

Een greep uit de voordelen van een hybride congres:

  • Meer bezoekers door tijd- en afstandsbarrières weg te nemen
  • Modulaire opties (bijvoorbeeld 1 dag live, 1 dag online) maken deelname laagdrempeliger
  • Meer kennisdeling mogelijk via parallelle sessies in (online) subzalen
  • Sponsoren gerichter onder de aandacht brengen van bezoekers (betere ROI leveren)
  • Contentcreatie achteraf om de gedeelde kennis beschikbaar te maken voor een groter publiek

Klaar om een impactvol congres te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Webinars Talkshows Open dagen Vergaderingen Algemene ledenvergaderingen