Studio Tilburg
Moderne, minimalistische setting voor kleinschalige events

 

Wilt u een professioneel en inspirerend event organiseren? Denk dan eens aan onze studio Tilburg. In het gebouw van Wissenraet Van Spaendonck beschikken wij over diverse ruimtes in een moderne, minimalistische setting. De studio is ingericht om uw boodschap luid en duidelijk over te brengen en is perfect voor kleinschalige events, zoals een webinar, vergadering, presentatie of congres. En niet geheel onbelangrijk, voor versnaperingen hoeft u het gebouw niet uit. In het pand zijn legio opties voor culinaire delicatessen.

 

Locatie
Studio Tilburg
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Studio Tilburg als eventlocatie?

 

  • Moderne, minimalistische setting
  • Uitermate geschikt voor kleinschalige events
  • Aantal camera’s en tv-schermen aanpasbaar naar wens
  • Catering mogelijk
  • Gratis parkeren

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio Tilburg is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland en werken daarnaast samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak kan het allemaal voor u regelen.

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Studio Tilburg | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in