Studio Tilburg
Moderne, minimalistische setting voor kleinschalige events

 

Wil je een professioneel en inspirerend event organiseren? Denk dan eens aan onze studio Tilburg. In het gebouw van Wissenraet Van Spaendonck beschikken wij over diverse ruimtes in een moderne, minimalistische setting. De studio is ingericht om je boodschap luid en duidelijk over te brengen en is perfect voor kleinschalige events, zoals een webinar, vergadering, presentatie of congres. En niet geheel onbelangrijk, voor versnaperingen hoef je het gebouw niet uit. In het pand zijn legio opties voor culinaire delicatessen.

 

Locatie
Studio Tilburg
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Ben jij op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van jouw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Studio Tilburg als eventlocatie?

 

  • Moderne, minimalistische setting
  • Uitermate geschikt voor kleinschalige events
  • Aantal camera’s en tv-schermen aanpasbaar naar wens
  • Catering mogelijk
  • Gratis parkeren

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio Tilburg is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland en werken daarnaast samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Heb je een bijzondere locatie in gedachten, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een event in het buitenland organiseren? Time to Speak kan het allemaal voor jou regelen.

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor je in en creëren een setting waarmee je maximale impact genereert. Of je nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en je doelen mee over de complete invulling en aankleding van jouw event. Wij nemen je graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

studio-tilburg-3

Kom langs en ervaar!

We geven je helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kan je onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met je zitten om al jouw wensen in beeld te brengen en je rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we je graag rond en kun je direct al je vragen stellen.

Plan nu jouw afspraak in