Hybride studio
De combinatie tussen offline en online

 

Met onze hybride studio is het mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te komen. De hybride studio is op elke gewenste locatie op te bouwen. Via livestream is het mogelijk om verbinding te leggen tussen de verschillende ruimtes en zo interactie te creëren voor een variabel aantal personen. Onze hybride studio is geschikt voor zowel kleinschalige als grootschalige events. De hybride studio wordt opgebouwd met TV-schermen, camera’s, licht, geluid en kundige technici. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat alles op locatie soepel verloopt.

 

U kunt kiezen tussen twee soorten opstellingen. De lagerhuisopstelling en de persopstelling. Bij een lagerhuisopstelling zitten de presentatoren aan tafel en de fysiek aanwezigen zitten aan twee kanten eromheen. Bij een persopstelling zitten zit het publiek tegenover het bestuur/presentatoren. Iedere spreker krijgt een eigen microfoon zodat hij of zij goed verstaanbaar zal zijn. Beide opstellingen zijn geschikt om met vijf personen te kunnen vergaderen en presenteren. Er is zitgelegenheid voor maximaal 100 mensen en ook voor hen zullen twee microfoons aanwezig zijn om bijvoorbeeld vragen te stellen. Met onze eventtechniek zorgen we ervoor dat zowel de fysieke als de online deelnemers de vergadering goed kunnen volgen.

Wat is een hybride evenement?

Een hybride evenement is een combinatie tussen een offline en online evenement. Een hybride evenement vindt live plaatst maar kan ook digitaal bijgewoond worden. Zowel het fysieke als online publiek neemt dus op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Bij een hybride evenement wordt de focus gelegd op interactie. Bezoekers kunnen de dialoog met elkaar aangaan en tegelijkertijd wordt het online bereik vergroot. Een hybride event gaat hiermee verder dan een livestream. Tijdens livestreams gaat het om het zenden van informatie, terwijl de kracht van hybride evenementen ligt bij het vergroten van bereik en betrokkenheid met uw publiek.

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op
Hybride Studio | Time to Speak

Waarom kiezen voor een hybride studio?

 

  • Het bereik en de betrokkenheid rondom het evenement wordt vergoot
  • Tijd- en plaatsonafhankelijk samenkomen
  • Op elke gewenste locatie op te bouwen
  • Mogelijkheid om interactie te creëren met een variabel aantal personen
  • Geschikt voor kleinschalige als grootschalige events

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Heeft u andere ideeën of wensen? Onze specialisten denken graag met u mee. Onze opstellingen zijn op maat te realiseren! Wij kunnen op vrijwel elke door u gewenste locatie een professionele studio bouwen. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor u!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Hybride Studio | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in