Hybride studio
De combinatie tussen offline en online

 

Met onze hybride studio is het mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te komen. De hybride studio is op elke gewenste locatie op te bouwen. Via livestream is het mogelijk om verbinding te leggen tussen de verschillende ruimtes en zo interactie te creëren voor een variabel aantal personen. Onze hybride studio is geschikt voor zowel kleinschalige als grootschalige events. De hybride studio wordt opgebouwd met TV-schermen, camera’s, licht, geluid en kundige technici. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat alles op locatie soepel verloopt.

Wat is een hybride evenement?

Een hybride evenement is een combinatie tussen een offline en online evenement. Een hybride evenement vindt live plaatst maar kan ook digitaal bijgewoond worden. Zowel het fysieke als online publiek neemt dus op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Bij een hybride evenement wordt de focus gelegd op interactie. Bezoekers kunnen de dialoog met elkaar aangaan en tegelijkertijd wordt het online bereik vergroot. Een hybride event gaat hiermee verder dan een livestream. Tijdens livestreams gaat het om het zenden van informatie, terwijl de kracht van hybride evenementen ligt bij het vergroten van bereik en betrokkenheid met jouw publiek.

Ben jij op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van jouw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor een hybride studio?

 

  • Het bereik en de betrokkenheid rondom het evenement wordt vergoot
  • Tijd- en plaatsonafhankelijk samenkomen
  • Op elke gewenste locatie op te bouwen
  • Mogelijkheid om interactie te creëren met een variabel aantal personen
  • Geschikt voor kleinschalige als grootschalige events

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Heb jij andere ideeën of wensen? Onze specialisten denken graag met je mee. Onze opstellingen zijn op maat te realiseren! Wij kunnen op vrijwel elke door jou gewenste locatie een professionele studio bouwen. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Je kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heb je een bijzondere locatie in gedachten, wil je uitzenden vanaf meerdere locaties, of wil je een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor je!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor je in en creëren een setting waarmee je maximale impact genereert. Of je nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en jouw doelen mee over de complete invulling en aankleding van jouw event. Wij nemen je graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Hybride Studio | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven je helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kan je onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met je zitten om al je wensen in beeld te brengen en je rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we je graag rond en kan je direct al je vragen stellen.

Plan nu jouw afspraak in