ALV organiseren?

Bied relevantie voor jouw achterban met een inspirerende ALV

 

Zoek je naar mogelijkheden om een grote opkomst bij jouw ALV te creëren? Of wil jij je (jeugd)leden meer betrekken bij jouw vergadering? Zorg dan dat het geen standaard vergadering is, maar een inspirerende bijeenkomst. Organiseer een hybride vergadering in combinatie met ons unieke platform. Wist je dat aan een hybride vergadering gemiddeld zes keer meer leden meedoen dan aan een traditionele, fysieke ALV? Een online of hybride vergadering vergroot dus de opkomst, maakt meer impact op je achterban en creëert extra betrokkenheid en relevantie.

 

Als hét fullservice evenementenbureau helpen wij graag om jouw ALV zó te organiseren dat je maximale impact hebt. Daarbij zijn het perfect beeld en geluid belangrijk maar ook zeker de software en de locatie. Een unieke vergaderlocatie is belangrijk om impact te maken met jouw algemene ledenvergadering. Dat kan een fysieke locatie zijn, maar ook een online vergaderomgeving of wat dacht je van een hybride oplossing? Een aantal mensen in een studio op locatie en de rest vanuit huis of kantoor? Je kunt bij ons gebruik maken van onze unieke studio’s door heel Nederland. Ook is het mogelijk om zelf jouw unieke vergaderlocatie te kiezen. Van kantine tot clubhuis, theater of sporthal: alles is mogelijk. Wij kunnen op elke gewenste locatie een studio opbouwen. Daarnaast heb je bij ons altijd één vast aanspreekpunt maar profiteer je tevens van de expertise van al onze ervaren professionals.

Wil jij een inspirerende en relevante ALV organiseren?

Neem contact op

Wij geloven in een online en hybride ledenvergadering

Elke club, vereniging, partij of organisatie met leden dient op gezette tijden een algemene ledenvergadering te organiseren. Maar hoe betrek je jonge mensen bij het bestuur? Hoe kunnen vrijwilligers naar een ledenvergadering getrokken worden? En hoe kunnen leden aangehaakt blijven?

 

Wij geloven in een online of hybride ledenvergadering waarin de betrokkenheid wordt vergroot en de opkomst hoog is. Iedereen die wilt overschakelen naar online vergaderen en daarbij veiligheid en gemak belangrijk vindt, is bij ons aan het juiste adres. Het is bij ons mogelijk om jouw ledenvergadering volledig in eigen beheer te organiseren of volledig door ons ontzorgd te worden.

Een aantal voordelen van een online of hybride algemene ledenvergadering op een rij:

  • Geen of minder reistijd en -kosten voor de deelnemers
  • Grotere opkomst
  • Internationale deelnemers kunnen met audio/en of video een bijdrage leveren tijdens de vergadering
  • Langer de aandacht vasthouden door meer dynamiek

Laat jij je ALV door Time to Speak organiseren, dan profiteer je bovendien van de extra mogelijkheden die ons unieke softwareplatform biedt, waaronder:

  • Anonieme polls
  • Gewogen en rechtsgeldige stemmingen
  • Aanwezigheidsregistratie
  • Accreditatiemogelijkheid
  • Veilig inloggen met tweefactor-authenticatie
  • 24/7 support

Stemmen tijdens jouw ALV

Bij sommige vergaderingen vormen stemmingen een belangrijk onderdeel van de vergadering. Bijvoorbeeld bij een vereniging die zonder draagvlak van haar leden ineens stil kan komen te staan. Ook hier biedt ons platform uitkomst! Via ons platform is het mogelijk om (anoniem) te stemmen. Alle vooraf ingestelde stemgerechtigde deelnemers krijgen binnen het platform een pop-upvenster in beeld om hun stem uit te brengen. Ons slimme systeem registreert nauwkeurig het hele verloop van de vergadering en waarborgt daarmee de geldigheid van de stemmingen. Het is mogelijk om direct in de vergadering de stemuitslag te laten zien. Maar ook na afloop van de vergadering kan je eenvoudig een logboek inzien met daarin een verslag met o.a. wie wanneer inlogt en een overzicht van de gedane stemmingen. Dit maakt jouw vergadering rechtsgeldig en scheelt de notulist veel werk!

Wij geloven in een online en hybride ledenvergadering
ALV | Time to Speak

Klaar om een impactvolle ALV te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Webinars Talkshows Congressen Open dagen Vergaderingen Bedrijfsfeest