ABN Amro: Virtueel borrelen en quizzen

Type event: Bedrijfsfeesten Soort event: Online Aantal deelnemers: 50 Datum: 15/06/2020 Locatie: Studio2 Meppel Branche: Corporate

Time to Speak organiseert virtuele borrel en quiz voor ABN AMRO

ABN AMRO Advies Vermogen Noord Oost Nederland sloot de eerste helft van 2020 af met een virtuele spelshow en diverse versnaperingen, persoonlijk afgeleverd door onze collega Paula. Leuk én lekker!

 

De aanleiding van het evenement
Wist u dat onze collega Paula via haar eigen bedrijf “Op Smaeck” borrelboxen verkoopt? Deze service paste perfect bij het idee om de ABN AMRO improvementmiddag op een ludieke manier af te sluiten. Het originele idee was om een pubquiz te organiseren, maar het liefst wilden ze daar nog iets unieks aan toevoegen. Door corona kon dit evenement niet fysiek plaatsvinden, maar kozen ze voor een digitale variant.

 

De inhoud van het evenement
Wij bedachten een spelshow bestaande uit zeven rondes; denk aan een spellingsronde en grappige tv-momenten. We brachten alle van top-tot-teen verkleedde deelnemers in beeld via Teams. Onze studio in Meppel decoreerden we met een rad van fortuin, klompen, tulpen en we regelden uiteraard een presentator in een toepasselijk knaloranje pak. De deelnemers werden verdeeld in verschillende teams met ieder hun eigen stijl. Zij zetten hun camera en microfoon aan wanneer zij aan de beurt waren en dus in beeld kwamen. Vanaf hun thuiswerkplek konden ze op deze manier borrelen en online overleggen met hun team voor de quiz. De medewerkers zijn erg bedreven in het gebruiken van teams, waardoor het spel soepel verliep.

 

Paula en haar vriend Bart-Jan verzorgden 45 borrelboxen voor een versnapering tijdens het quizzen en brachten deze persoonlijk langs bij de deelnemers, wonend verspreid over heel Noordoost-Nederland. Voorafgaand aan de quiz gaf Paula uitleg over wat er in de box te vinden was, namelijk: twee speciaalbiertjes, zelfgemaakte tapenades, pulled pork en Italiaanse crackers. ABN AMRO stuurde Paula van tevoren kaarten op met een zomergroet voor haar personeel, deze vonden de medewerkers terug in hun borrelbox.

 

Succesvol evenement
De deelnemers hebben ruim twee uur lang gespeeld, gegeten, gedronken en gelachen. Deze middag zullen ze zich nog lang herinneren! Ineke Kroon: “Wat hebben we genoten! Een prachtige, succesvolle samenwerking en een fantastisch in elkaar gezet spel. Andere collega’s zijn ook al geïnteresseerd in dit concept. Zo maak je in een bijzondere tijd heel bijzondere dingen mee!”