Opening Tentoonstelling Viva la Frida

Type event: Publieks events Soort event: Hybride Datum: 07/10/2021 Locatie: Drents Museum Assen Branche: Corporate

Viva la Frida, de kroon op onze productie!

Op 7 oktober 2021 opende niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima de tentoonstelling van “Viva la Frida”! Deze coproductie met het Drents Museum vormde de officiële start van de tentoonstelling van de beroemde Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. In deze tentoonstelling kwamen de twee belangrijkste Frida-collecties van de wereld samen. Wij zijn dan ook super trots dat we deze bijzondere tentoonstelling samen met het Drents Museum mochten openen! 

 

In de brasserie van het museum genoten zo’n 100 gasten van een spectaculaire show die bestond uit dans, muziek, interviews met verschillende (internationale) gasten én kleding die geïnspireerd is op het werk van Frida. Het evenement was ook live te volgen via de website van het Drents museum.  

Deze productie vormde de ultieme samensmelting van alles wat wij in huis hebben. Van redactie en projectmanagement tot regie, content en complete techniek. Dat resulteerde in een spectaculaire show, die dankzij alle aanwezige technieken ook door de mensen thuis gevolgd kon worden. 

Aftermovie

Testimonial