Studio Utrecht
Charmante en centraal gelegen locatie voor uw events

 

Zoekt u een inspirerende, centraal gelegen locatie voor congressen, webinars, presentaties en vergaderingen? Maak dan gebruik van onze studio in het Carlton President Hotel in Utrecht. De locatie beschikt over meerdere zakelijke vergaderruimtes waar wij studio’s op kunnen bouwen. Het is geschikt voor zowel kleinschalige als grootschalige events. Wilt u met een grote groep mensen bijeenkomen? Dan zorgen wij voor livestreamverbindingen tussen de verschillende ruimtes. We passen het aantal camera’s en tv-schermen voor het tonen van presentaties en video’s aan naar uw wensen.

 

Verbluf uw gasten met een prachtig decor, professioneel licht en geluid en een zinderende presentatie. Wat de gelegenheid ook is, wij maken het mogelijk!

 

Locatie
Studio Utrecht
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Studio Utrecht als eventlocatie?

 

  • Centrale ligging
  • Charmante setting
  • Meerdere zakelijke vergaderruimtes
  • Geschikt voor grootschalige en kleinschalige events
  • Livestreamverbindingen mogelijk tussen verschillende ruimtes
  • Catering mogelijk
  • Goed bereikbaar, gelegen vlak naast de A2
  • Gratis parkeren

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio Utrecht is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland en werken daarnaast samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak kan het allemaal voor u regelen.

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als full-service evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Met Time to Speak worden lezingen ook online mogelijk

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in